Libnet.ro
UNICEF

08:15

Traian Basescu: Dupa mandatul asta imi inchei activitatea politica (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Dupa mandatul asta imi inchei activitatea politica (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca isi va incheia activitatea politica la finalul actualului mandat de senator. Liderul PMP a avertizat ca. continuă pe B1

Basescu, declaratie surprinzatoare: Dupa mandatul asta imi inchei activitatea politica

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat joi ca la finalul mandatului de senator isi incheie activitatea politica si ca partidele de dreapta ar trebui sa mearga la alegerile europarlamentare pe o.

Ponta: Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu

Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, pe care il compara cu Traian Basescu. Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu - si de faptul ca Liviu Dragnea a fost crescut de.

Traian Basescu: A existat un plan de cooperare SRI-DNA care are nume de cod Bujorul(VIDEO)

Traian Basescu a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre documentul secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva luni si care ar explica mai.

Vicepresedintele CJ Timis demisioneaza din functie si din PMP: Nu am timp pentru minciuni, umilinte si tradari nici macar din partea lui Traian Basescu

Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Roxana Iliescu PMP), a anuntat ca demisioneaza din functie si din partid, sugerand ca ar fi fost tradata de Traian Basescu. Roxana Iliescu si-a mai anuntat o data demisia, dar a revenit asupra deciziei.

Traian Basescu nu mai vrea fuziune intre PMP si UNPR: Aceasta fuziune devine toxica pentru partid

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat marti, inaintea sedintei Consiului Executiv National, ca va propune ca primul punct pe ordinea de zi a congresului partidului sa fie denuntarea fuziunii cu UNPR, afirmand ca aceata fuziune este toxica pentru PMP.

Traian Basescu RUPE partidul: incepe sa devina toxic

Traian Basescu a anuntat marti, in deschiderea sedintei Consilului Executiv National ca va denunta fuziunea PMP cu UNPR. Presedintele Partidului Miscarea Populara afirma ca UNPR a sabotat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )