Libnet.ro
UNICEF

18:45

Traian Basescu: Iohannis este viitorul presedinte al Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Iohannis este viitorul presedinte al Romaniei (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, duminica seara, in emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca Iohannis va castiga si turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis, fara dubii. continuă pe B1

Traian Basescu, dupa moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz: A plecat fara sa spuna toate cele ce erau de spus de Revolutie, mineriade

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca Bogdan Niculescu Duvaz a fost poate printre cei mai importanti catalizatori ai tranzitiei de la Constitutia comunista la Legea fundamentala de.

Pe cine va pune stampila Traian Basescu in turul 2 al alegerilor prezidentiale

Traian Basescu a dezvaluit pe cine va pune stampila de vot, atunci cand va pasi intr-o cabina pentru a-si exercita acest drept cetatenesc, pe data de 24 noiembrie 2019. Fostul presedinte al tarii a facut declaratii despre turul 2 al alegerilor prezidentiale, spunand si cu cine are de gand sa voteze. Pe cine va pune .

Digi24: Dezvaluiri - Trucul care a pacalit staff-ul lui Mircea Geoana. Cum a cazut in capcana lui Traian Basescu

Sebastian Lazaroiu era in 2009 in staff-ul de campanie al fostului presedinte Traian Basescu si a dezvaluit la Digi24 detalii niciodata stiute pana acum despre circumstantele in care Mircea Geoana a acceptat celebra dezbatere in care a fost intrebat despre relatia cu Sorin Ovidiu Vantu.

A murit Bogdan Niculescu Duvaz. Cine era fostul ministru. Prima reactie a lui Traian Basescu

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit, sambata seara, potrivit unui anunt facut pe Facebook de catre apropiati ai familiei. Social-democratul a fost membru in mai multe cabinete si a avut sapte mandate de deputat in Parlamentul Romaniei. Colegii din politica dar si toti cei care l-au cunoscut au deplans moartea politicianului, apreciind ca a .

Traian Basescu, mesaj ferm pentru presedintele francez: NATO este viu si solid tinere Macron si nu in moarte cerebrala cum neinspirat l-ai declarat tu

Europarlamentarul PMP Traian Basescu il contrazice pe presedintele francez Emmanuel Macron care a sustinut ca NATO este in moarte cerebrala si ca tarile europene nu se mai pot baza pe SUA din punctul de.

Basescu: in Republica Moldova, viata politica e infinit mai complicata decat in Romania ca, printre altele, e dublata de hotie, de prostie si de orgolii (VIDEO)

Traian Basescu a declarat ca viata politica din Republica Moldova este infinit mai complicata decat cea din Romania deoarece, printre altele, e dublata de hotie, de prostie si de orgolii. Fostul sef de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )