Libnet.ro
UNICEF

11:46

Traian Basescu, jignire fara precedent la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: E o lipitoare

Playtech Playtech,
Traian Basescu, jignire fara precedent la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: E o lipitoare

Traian Basescu i-a criticat pe liderii ALDE si Pro Romania dupa ce acestia au declarat ca nu vor Partidul Miscarea Populara PMP) in noul Guvern. Fostul presedinte al Romaniei i-a luat in colimator pe Calin Popescu Tariceanu, Victor Ponta si Kelemen Hunor. Despre liderul ALDE a spus ca este o lipitoare clientelara. Traian Basescu ii . continuă pe Playtech

Traian Basescu: Ponta, Tariceanu si Hunor fac ce stiu mai bine, santaj. Sunt responsabili ca nu s-a conturat un guvern

Traian Basescu a avut o replica dura dupa afirmatiile facute de Calin Popescu-Tariceanu si Kelemen Hunor, care au anuntat ca nu vor sustine un guvern care sa includa PMP-ul lui Petrov, numele pe care l-ar fi avut Basescu in colaborarea sa cu Securitatea.

Cum se comporta fostul ginere al lui Traian Basescu in compania celor doi copii pe care ii are cu Eba

Fostul ginere al lui Traian Basescu isi viziteaza cat de des poate cei doi copii pe care ii are cu Eba. Bogdan Ionescu si fiica fostului presedinte si-au incheiat povestea de iubire, in urma cu trei ani. De atunci, micutii au ramas in grija mamei, dar sunt scosi la plimbare sau dusi in vacanta de .

TRAIAN BASESCU: Nu cred ca PSD este un partid care capituleaza usor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca PSD nu capituleaza usor si crede ca va boicota instalarea noului guvern.

Un senator PNL multumeste PMP pentru pozitia ferma fata de viitorul Guvern Orban. Alina Gorghiu si Traian Basescu despre miscarile de trupe din Parlament, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Alina Gorghiu si Traian Basescu au cazut de acord, joi seara, in direct pe B1 TV, ca cine a votat motiunea de cenzura pentru rasturnarea Guvernului Dancila, are obligatia morala de a vota pentru.

Traian Basescu: Iohannis a aparat foarte bine directia Romaniei, chiar daca PSD a incercat sa mai fuga catre Est Fostul presedinte propune doua subiecte de dezbatere majora: Reintregirea tarii si Constitutia (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a declarat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca reintregirea teritoriala a Romaniei si modificarea Constitutiei, in sensul de a unifica puterea executiva, fie prin revenirea la.

Traian Basescu: Daramand un Guvern si neparticipand la punerea celui de-al doilea, nu faci decat sa fii un ticalos de politician Fostul presedinte, despre neintarcatul Barna, lipitoarea Tariceanu si interesele lui Ponta (VIDEO)

Eurodeputatul PMP Traian Basescu considera ca garnitura de partide, care a daramat Guvernul Dancila, trebuia sa-si manifeste sprijinul pentru un nou cabinet, in speta cel alcatuit de Ludovic.

Traian Basescu: Gheorghe Dinca, mai mult decat un criminal. Desfiintarea serviciului secret al MAI si eliminarea protocolului cu SRI au condus la liberalizarea traficului de carne vie

Traian Basescu a afirmat, duminica, ca a fost clar de la inceput ca acest Dinca nu este doar un criminal. Mai mult decat atat, fostul presedinte considera ca, odata cu desfiintarea serviciului secret.

Elena Basescu revine in forta pe scena politica. Mesajul transmis de fiica lui Traian Basescu

Fiica fostului presedinte Traian Basescu se intoarce in scena politica. Elena Basescu va reveni in aceasta ipostaza si a transmis si un mesaj, in acest sens. Vestea neasteptata a venit joi, pe 17 octombrie. Elena Basescu revine in forta pe scena politica Elena Basescu vrea sa isi marcheze revenirea in forta, din scena politica. in .

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )