Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Liderii sindicali acopera mizeria din politie (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Liderii sindicali acopera mizeria din politie (VIDEO)

Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa liderilor sindicali din politie, Dumitru Coarna si Iulian Surugiu. Fostul presedinte i-a acuzat ca acopera neregulile din politie. Declaratiile au fost facute. continuă pe B1

Traian Basescu sterge pe jos cu PSD: Noi ne jucam de-a doamna Carmen Dan (VIDEO)

Prezent in emisiunea Dosar de Politician, fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac devastator la adresa liderilor PSD, Liviu Dragnea si Mihai Tudose, pentru ca intr-un context.

Traian Basescu, doua scenarii soc pentru viitorul PSD: Cum vede fostul presedinte finalul conflictului Dragnea- Tudose (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Dosar de Politician criza interna din PSD provocata de conflictul dintre liderul partidului, Liviu Dragnea,.

Politistul acuzat de pedofilie, decorat de Traian Basescu cu ordinul Barbatie si Credinta

Eugen Stan, politistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuala asupra minorilor, a fost decorat in 2012, de catre presedintele de atunci, Traian Basescu, cu ordinul Barbatie si Credinta, pentru participarea la deszapezire, a.

Carmen Dan aduce noi explicatii cu privire la demisiile din Politie. Ce spune ministrul de Interne

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a venit cu noi explicatii si a precizat ca a cerut demisiile sefilor din Politie pentru ca nu s-au respectat procedurile. Ministrul de Interne sustine ca demisia lui Bogdan.

Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Sa avem o conducere cu care sa recladim autoritatea Politiei Romane

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel catre premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta me.

Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Vrem o conducere cu care sa ne recladim autoritatea

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel catre premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta me.

LOVITURA! Masina unui sef din Politie, INCENDIATA INTENTIONAT (FOTO)

Masina unui important sef din Politia Romana a fost incendiata duminica seara. Este vorba de autoturismul comisarului Neculai Bodron, seful Biroului judiciar al Politiei municipiului Roman, potrivit.

in aceasta poveste sangeroasa, drama e ca niciunul dintre acesti domni si doamne nu are macar o tresarire de compasiune pentru femeile si copiii care au cazut victime psihopatului din Politie

In toata aceasta poveste sangeroasa, drama e ca niciunul dintre acesti domni si doamne nu are macar o tresarire de compasiune pentru femeile si copiii care au cazut victime psihopatului din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )