Libnet.ro
UNICEF

15:46

Traian Basescu, un nou atac la adresa Casei Regale, dupa incidentul din Parlament

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, un nou atac la adresa Casei Regale, dupa incidentul din Parlament

Traian Basescu a fost ignorat in Parlament de Majestatea Sa Margareta, iar fostul sef de stat nu a lasat acest lucru netaxat. MIhai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei noul ata. continuă pe Antena3

Traian Basescu continua razboiul cu Regele Mihai si dupa decesul suveranului si ameninta cu dezvaluiri despre Casa Regala dupa funeralii

Nici macar decesul Regelui Mihai nu il face pe Traian Basescu sa isi opreasca atacurile asupra Casei Regale si a fostului monarh. Prezent intr-o emisiune tv, fostul presedinte a lansat un.

Avocatul Casei Regale, marturii coplesitoare. Ce se intampla cu titlul de Regina si relatia cu fostul principe Nicolae

Marturii coplesitoare ale avocatului Casei Regale. Ioan Luca Vlad spune ca o impacare intre Familia Regala si fostul principe Nicolae nu este exclusa. Mai mult, avocatul spune ca Margareta,.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea Regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a anuntat ca va propune canonizarea Regelui Mihai. Judecand, in acelasi timp, suferinta surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a anuntat ca va propune canonizarea regelui Mihai.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat pentru TVR ca va propune canonizarea regelui Mihai, relateaza News. ro.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai! Regele Mihai I va deveni Sfantul Mihai I?

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat ca va propune canonizarea regelui Mihai. Dan Badic vrea sa mearga cu propunerea la Patriarhul Daniel. Tot el spune ca ar fi nevoie de 50. 000 de semnaturi.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat, pentru TVR, ca va propune canonizarea regelui Mihai. Judecand, in acelasi timp, suferinta surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un sfant, spune Dan Badic, apropiat al regelui Mihai.

Traian Basescu: Cei care vorbesc de alegeri anticipate sunt copii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, la B1 TV, in legatura cu prezenta liderilor opozitiei la manifestatiile din Piata Victoriei ca acestia participa pe post de circari, in speranta ca vor mai aduna voturi, potrivit News. ro. Intrebat ce crede despre ideea avansata inclusiv de liderul PNL, Ludovic Orban, privind organizarea de alegeri anticipate, fostul presedinte a spus ca niciun politician responsabil nu poate spune ca in Romania se pot declansa alegeri anticipate la un an de la victoria rasunatoare a PSD si ca cei care vorbesc despre aceasta varianta sunt copii.

Traian Basescu: Presedintele Iohannis va trimite legile justitiei la Comisia de la Venetia inainte de a le respinge sau promulga

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, si-a exprimat convingerea, duminica seara, ca presedintele Klaus Iohannis va trimite legile justitiei la Comisia de la Venetia inainte de a le respinge sau de a le promulga.

Traian Basescu nu crede ca protestele mai sunt sincere

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat duminica ca din acest moment nu mai crede in sinceritatea protestelor din Piata Victoriei, intrucat considera ca a fost o.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )