Libnet.ro
UNICEF

09:00

Traian Basescu: Ponta, Tariceanu si Hunor fac ce stiu mai bine, santaj. Sunt responsabili ca nu s-a conturat un guvern

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Ponta, Tariceanu si Hunor fac ce stiu mai bine, santaj. Sunt responsabili ca nu s-a conturat un guvern

Traian Basescu a avut o replica dura dupa afirmatiile facute de Calin Popescu-Tariceanu si Kelemen Hunor, care au anuntat ca nu vor sustine un guvern care sa includa PMP-ul lui Petrov, numele pe care l-ar fi avut Basescu in colaborarea sa cu Securitatea. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Gheorghe Dinca, mai mult decat un criminal. Desfiintarea serviciului secret al MAI si eliminarea protocolului cu SRI au condus la liberalizarea traficului de carne vie

Traian Basescu a afirmat, duminica, ca a fost clar de la inceput ca acest Dinca nu este doar un criminal. Mai mult decat atat, fostul presedinte considera ca, odata cu desfiintarea serviciului secret.

Mergi cu taxiul? Iata de ce poti fi amendat. Greseala pe care o fac cei mai multi romani

Persoanele care merg cu taxiul vorbesc des despre drepturile pe care le au si despre cum trebuie sa se prezinte sau sa se comporte soferii in momentul in care urca in autoturismul lor. Multi nu stiu insa ca au si obligatii, iar daca nu le respecta risca sa fie amendati. Una dintre aceste obligatii este .

Cum se comporta fostul ginere al lui Traian Basescu in compania celor doi copii pe care ii are cu Eba

Fostul ginere al lui Traian Basescu isi viziteaza cat de des poate cei doi copii pe care ii are cu Eba. Bogdan Ionescu si fiica fostului presedinte si-au incheiat povestea de iubire, in urma cu trei ani. De atunci, micutii au ramas in grija mamei, dar sunt scosi la plimbare sau dusi in vacanta de .

TRAIAN BASESCU: Nu cred ca PSD este un partid care capituleaza usor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca PSD nu capituleaza usor si crede ca va boicota instalarea noului guvern.

Traian Basescu: Nu cred ca PSD este un partid care capituleaza usor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca PSD nu capituleaza usor si crede ca va boicota instalarea noului guvern.

Surse. Iohannis face inca doua reprize de consultari. Azi: Ponta, Tariceanu si Tomac. Maine: Orban, Barna si Hunor. PSD, absent

Presedintele Klaus Iohannisva organiza o noua runda de consultari la Palatul Cotroceni, doar cu liderii partidelor parlamentare. Azi, seful statului va discuta cu Victor Ponta ProRomania), Calin Popescu Tariceanu ALDE), Eugen Tomac PMP) si Varujan Pambuccian minoritati). Maine, Iohannis va discuta cu Ludovic Orban PNL), Dan Barna USR) si Kelemen Hunor UDMR), sustin surse politice pentru Adevarul. PSD, din nou absent.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )