Libnet.ro
UNICEF

16:15

Traian Basescu, REPLICA DURA pentru Victor Ponta: Daca cineva l-a blocat sa construiasca autostrada Comarnic Brasov, acel cineva se numeste incompetenta proprie

B1 B1,
Traian Basescu, REPLICA DURA pentru Victor Ponta: Daca cineva l-a blocat sa construiasca autostrada Comarnic Brasov, acel cineva se numeste incompetenta proprie

Traian Basescu ii da o replica dura lui Victor Ponta dupa ce acesta a afirmat, sambata, ca fostul presedinte a folosit DNA pentru a bloca realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. intr-o postare pe. continuă pe B1

Victor Ponta: Kovesi e vinovata personal pentru esecul Comarnic-Brasov, Basescu a folosit DNA sa blocheze acest proiect

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Darius Valcov, consilier personal al prim-ministrului, ar fi promis unei firme din China contractul pentru autostrada Comarnic-Brasov si ca Valcov este deja privit ca cel care imparte contractele in Romania.

Gigi Becali, despre dosarul Valiza: Traian Basescu a dovedit ca nu are dusmanie in rautate (VIDEO)

Gigi Becali a vorbit despre dosarul Valiza in care a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Finantatorul FCSB a sustinut ca echipa sa a fost ajutata de fostul presedinte Traian Basescu,.

Traian Basescu intervine in scandalul de la CE Oltenia: Afara din functii incompetentilor! Oare cat de nepasator, prost sau sabotor poate fi un ministru al energiei sau un director general?

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in criza de la Complexul Energetic Oltenia, unde un grup al centralei de la Rovinari a fost scos din functiune dupa ce unitatea a ramas fara stocuri de carbuni in.

Digi Sport: Dezvaluire neasteptata a lui Gigi Becali: Traian Basescu a ajutat ca Steaua sa nu retrogradeze!

Gigi Becali, noul finantator majoritar al FCSB, a dezvaluit, invitat fiind in studioul emisiunii Digi Sport Matinal, ca echipa sa a fost ajutata de fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sa nu retrogradeze, cand a fost scandalul cu coruptia.

Victor Ponta: in 2019 este cea mai grava coruptie din 95 incoace. Nu se mai fura cu geanta de bani, ci cu ordonanta de urgenta

Presedintele Pro Romania,Victor Ponta, a declarat, sambata, ca in anul 2019, in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace. Asta pentru ca acum nu se mai fura cu geanta sau cu plicul, ci.

VICTOR PONTA: Ordonanta 114 accelereaza intrarea in criza economica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din '95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative. Ponta spune ca Romania va intra in criza economica si ordonanta 114, pe care o denumeste ordonanta disperarii accelereaza intrarea tarii in criza.

Victor Ponta: Ce s-a intamplat la DNA Ploiesti este o rusine pentru justitia din Romania. Liviu Dragnea a fost protejat

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, ca ceea ce s-a intaplat la DNA Ploiesti este o rusine pentru justitia din Romania si a acuzat fosta conducere a DNA ca l-a protejat pe Liviu.

Victor Ponta o vrea pe Corina Cretu pe listele de europarlamentare ale Pro-Romania: Cine va deschide lista in alegeri

Fostul premier Victor Ponta pregateste strategia partidului sau pentru primele alegeri in care va fi testata formatiunea. Presedintele Pro-Romania a declarat ca isi doreste sa obtina in urma alegerile.

VICTOR PONTA: Bancile privesc cu neincredere Guvernul

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, in Baia Mare, ca bancile din Romania privesc cu neincredere Guvernul, asa fiind explicata reticenta in a cumpara titluri de stat din ultimele zile.

VICTOR PONTA: Viata politica, blocata cu discutii ipocrite despre viata lui Dragnea

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca viata politica din tara este blocata, de doi ani, cu discutii ipocrite despre viata lui Liviu Dragnea.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )