Libnet.ro
UNICEF

16:46

Traian Basescu, replica pentru Sebastian Ghita: Cum a fost numita Kovesi la sefia DNA (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, replica pentru Sebastian Ghita: Cum a fost numita Kovesi la sefia DNA (VIDEO)

Traian Basescu ii da replica lui Sebastian Ghita despre implicarea SRI in desemnarea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Fostul presedinte a sustinut joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu. continuă pe B1

Tribunalul Prahova, noua lovitura pentru Sebastian Ghita

Tribunalul Prahova a prelungit, din nou, cu inca 60 de zile, interdictia initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft International SA si Teamnet International SA, controlate de fostul deputat.

Informatiile suplimentare pentru extradarea lui Sebastian Ghita - transmise autoritatilor sarbe

Informatiile suplimentare solicitate pentru solutionarea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita au fost transmise autoritatilor sarbe in cursul lunii martie, a anuntat, ieri, Ministerul Justitiei, care precizeaza ca in materia extradarii, desi corespondenta este transmisa intre autoritatile centrale, respectiv cele doua ministere de Justitie, documentele trebuie inaintate de catre Ministerul Justitiei din statul solicitat catre instanta competenta pentru a decide asupra extradarii.

Sebastian Ghita: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Basescu

Sebastian Ghita a afirmat in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu din Serbia ca Elena Udrea a fost o tinta permanenta a serviciilor secrete pentru ca aceasta reprezenta un canal parelel de.

Traian Basescu, TRADAT de Elena Udrea? Sebastian Ghita: Ati vrea sa vedeti un presedinte arestat? Ea, saraca, se zbatea...

Sebastian Ghita a dezvaluit in ultimul episod al interviului acordat din Serbia lui Ion Cristoiu ca Elena Udrea era folosita de Traian Basescu pentru a discuta cu adversarii sai, nu doar ca sursa alternativa de.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Sebastian Ghita: S-a complacut sa fie turnator in dosare penale

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur miercuri la adresa lui Sebastian Ghita chiar la televiziunea acestuia dupa ce in interviul acordat lui Ion Cristoiu a vorbit si despre dosarul lui Mircea.

Traian Basescu: Nu am am stiut ca Ghita ma inregistreaza cand m-am intalnit cu el sa aflu cine a facut pozele cu Udrea si Bica si Paris (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat in emisiunea Dosar de Politician ca nu se astepta ca Sebastian Ghita sa il inregistreze cand s-a intalnit cu el si a dezvaluit ca el a vrut sa se vada cu.

Radu Banciu: Traian Basescu o trimitea dupa tigari pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu dezvaluirile facute de Sebastian Ghita privind relatia dintre fostul presedinte Traian Basescu si Elena Udrea. Am aflat ca Tra.

Scandal urias in direct pe B1TV intre Traian Basescu si Liviu Mihaiu: Slugile lui Vintu raman ceea ce sunt/ Decat slugile Securitatii mai bine angajat la mogul (VIDEO)

Un scandal urias s-a starnit in emisiunea Sorinei Matei de pe B1TV dupa ce Traian Basescu a intervenit in direct si a vrut sa ii dea un drept la replica jurnalistului Liviu Mihaiu. Niciodata nu l-am.

Surse: Comisia de Etica din TVR - decizie critica privind modul cum a fost difuzat interviul cu Sebastian Ghita la emisiunea lui Ionut Cristache

Comisia de Etica din TVR a luat, potrivit informatiilor HotNews. o, o decizie critica in privinta modului in care emisiunea Romania 9, realizata de Ionut Cristache, a difuzat la mijlocul acestei luni prima parte a inteviului luat de Ion Cristoiu inculpatului fugit din Romania Sebastian Ghita. Forul responsabil cu respectarea regulilor etice de catre jurnalistii TVR a luat o decizie in acest sens in conditiile in care, la Parlament, directoarea Doina Gradea, raspunzand la o intrebare referitoare la decizia de difuzare a interviului, a spus ca ea respecta libertatea editoriala si ca ii considera pe jurnalistii SRTv profesionisti de inalta tinuta.

Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, continua seria dezvaluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita vorbeste despre relatia dintre Elena Udrea si servicii. Aceasta ar fi fost.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )