Libnet.ro
UNICEF

11:01

Traian Basescu: Se urmareste un joc si nu e in regula

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu: Se urmareste un joc si nu e in regula

Parchetul General are dreptul prin lege sa preia de la structurile din subordinea sa orice investigatie, sustine fostul presedinte Traian Basescu, referindu-se la ancheta privind violentele de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei. continuă pe Ziarul Bursa

TRAIAN BASESCU, dezvaluiri despre anchetele privind PROTESTUL: Nu vor scapa

Traian Basescu a comentat sambata seara scandalul din jurul anchetei privind protestul din 10 august. Fostul sef al statului este de parere ca Parchetului General ar putea sa preia dosarele. De asemenea, el a.

UPDATE Seful Jandarmeriei Romne si adjunctul lui s-au prezentat joi la Parchetul General, ambii au stat doar cteva minute la ntlnirea cu procurorii

Seful Jandarmeriei Romane, colonelul Ionut Sindile, si adjunctul sau, Sebastian Cucos, suspecti in dosarul violentelor de la mitingul din 10 august, s-au prezentat joi la Parchetul General. Cei doi au stat foarte putin la intalnirea cu procurorii, la fel ca ceilalti doi suspecti din dosar, care au fost miercuri la Parchetul General si s-ar fi prevalat de dreptul la tacere. 09 Sebastian Cucos, prim-adjunct al Jandarmeriei, s-a prezentat si el, joi, la Parchet. El a fost huiduit de un grup de protestatari Rezist, mai multi jandarmi insotindu-l pe Cucos pana la intrarea in sediul Parchetului General. 06 Colonelul Sindile a stat doar cateva minute in sediul Parchetului General, fara a face declaratii presei la iesire. Avocata sa a transmis ca va fi facuta o declaratie la ora 13,00. Agerpres).

Dezvaluire-soc din Parchetul General! Ce a patit Adina Florea dupa ce a fost propusa la sefia DNA

Antena 3 a prezentat o dezvauire-soc in exclusivitate din Parchetul General.

Parlamentarii USR au depus un denunt la Parchetul General mpotriva lui Sebastian Cucos

Deputatul USR Stelian Ion a depus vineri la Parchetul General un denunt impotriva lui Sebastian Cucos, prim-adjunct al sefului Jandarmeriei, pentru infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, sustinand ca fostul sef al Jandarmeriei a mintit procurorii cand a spus ca pe 10 august a avut loc o tentativa de lovitura de stat, transmite Mediafax.

Avocata fostului sef al Jandarmeriei Romane, cu CODITE AFRO la Parchetul General! (FOTO, VIDEO)

Avocata fostului sef al Jandarmeriei a atras toate privirile, joi, la Parchetul General. Monica Anton a avut o coafura extrem de neobisnuita, mai ales in meseria acesteia: CODITE AFRO! Aceasta coafura.

Fostul sef al Jandarmeriei, audiat la Parchetul General in dosarul protestelor din 10 august

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a fost audiat joi la Parchetul General, in dosarul protestelor din 10 august. Procedura este in desfasurare, a declarat avocata acestuia, Monica Anton, care.

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Sebastian Cucos, fostul sef al Jandarmeriei, a ajuns, joi, la Parchetul General pentru audieri in dosarul violentelor din 10 august. Acesta este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate.

Seful Jandarmeriei, Catalin Sindile, audiat la Parchetul General in dosarul protestului din 10 august

Colonelul Ionut Catalin Sindile, seful interimar al Jandarmeriei Romane, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august. Ionut Catalin Sindile a precizat la.

Seful Jandarmeriei Romane, la Parchetul General: Ionut Sindile, citat pentru declaratii in calitate de SUSPECT

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, a ajuns, joi dimineata, la Parchetul General unde a dat declaratii anchetatorilor in calitate de suspect in dosarul violentele de la protestul diasporei din 10.

UPDATE Seful Jandarmeriei Romne s-a prezentat joi la Parchetul General, unde a stat doar cteva minute

Seful Jandarmeriei Romane, colonelul Ionut Sindile, suspect in dosarul violentelor de la mitingul din 10 august, s-a prezentat joi la Parchetul General. 06 Colonelul Sindile a stat doar cateva minute in sediul Parchetului General, fara a face declaratii presei la iesire. Avocata sa a transmis ca va fi facuta o declaratie la ora 13,00. Agerpres).

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )