Libnet.ro
UNICEF

13:30

TRAIAN BASESCU: Zambetele afisate de Turcan si Barna - ranjete de slugarnicie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU: Zambetele afisate de Turcan si Barna - ranjete de slugarnicie

Senatorul PMP, Traian Basescu, a criticat prezenta la Congresul UDMR a prim-vicepresedintelui PNL, Raluca Turcan, si a liderului USR Dan Barna si a afirmat ca acestia nu au atras atentia asupra unor derapaje inacceptabile. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu i critica pe Turcan si Dan Barna pentru ca nu au reactionat la declaratiile neconstitutionale, autonomiste facute de liderii UDMR

Senatorul PMP Traian Basescu i-a criticat duminica, pe Facebook, pe liderii PNL si USR care nu au reactionat la declaratiile neconstitutionale facute de liderii UDMR, cu privire la autonomie sau la utilizarea imnului si a steagului Ungariei in Tinutul Secuiesc. Zambetele afisate de Raluca Turcan si Dan Barna la congresul UDMR sunt doar un ranjet de neputinta si slugarnicie fata de o formatiune politica ce s-a transformat in ultima vreme in trambita a revizionismului propagat de Budapesta, a scris Basescu.

Traian Basescu ii critica pe Raluca Turcan si Dan Barna pentru ca nu au atras atentia asupra derapajelor de la Congresul UDMR

Senatorul PMP Traian Basescu a criticat prezenta la Congresul UDMR a prim-vicepresedintelui PNL, Raluca Turcan, si a liderului USR Dan Barna si a afirmat ca acestia nu au atras atentia asupra unor derapaje inacceptabile.

TRAIAN BASESCU: Respingerea Olgutei Vasilescu - un joc intre Dragnea si Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca nu are nicio indoiala ca respingerea Olgutei Vasilescu a fost un joc in doi, intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis.

Cum a produs nava comandata de Traian Basescu cel mai mare incendiu de pe Sena

O catastrofa navala aparte a avut loc in 1981, in apropiere de Rouen Franta), pe Sena, in ea fiind implicat petrolierul romanesc Arges, condus pe atunci de catre Traian Basescu. Editia din 11.

Traian Basescu ii indeamna pe moldoveni sa-i voteze pe pro-europeni: Nu-i lasati pe Dodon si Plahotniuc sa va decida soarta!

Traian Basescu i-a indemnat pe moldoveni sa iasa la vot. Fostul presedinte a lasat de inteles ca moldovenii, pentru a ramane atasati parcursului pro-european, trebuie sa voteze alianta ACUM, condusa de Ma.

Traian Basescu ii indeamna pe moldoveni sa-i voteze pe pro-europeni: Nu-i lasati pe Dodon si Plahotniuc sa va decida soarta!

Traian Basescu i-a indemnat pe moldoveni sa iasa la vot. Fostul presedinte a lasat de inteles ca moldovenii, pentru a ramane atasati parcursului pro-european, trebuie sa voteze alianta ACUM, condusa de Ma.

Traian Basescu s-a intalnit cu sute de sustinatori la Pitesti. Fostul presedinte: PMP trebuie sa obtina un procentaj cu doua cifre la europarlamentare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent vineri, la Pitesti, unde s-a intalnit cu sute de sustinatori carara le-a vorbit despre provocarile prin care trece Romania de astazi. Basescu le-a.

Traian Basescu, despre achizitia corvetelor: A fost un joc ca sa blocheze desemnarea castigatorului. Daca as fi cel care decide, as semna cu Naval Group (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat situatia achizitiei de corvete pentru dotarea Fortelor Navale Romane, precizand ca, din punctul sau de vedere, contractul ar trebui sa fie obtinut de francezii de la.

Traian Basescu: OUG a lui Tudorel Toader este odioasa. inseamna punerea sub control politic a Parchetelor, ceea ce n-a mai indraznit sa faca nimeni din 2005 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat drept odioasa ordonanta de urgenta a Guvernului prin care sunt modificate legile justitiei. intr-o conferinta sustinuta vineri la Pitesti, senatorul PMP a.

Basescu, despre liderii PNL si USR: Au afisat un ranjet de slugarnicie fata de o formatiune ce s-a transformat in trambita a revizionismului

Senatorul PMPTraian Basescui-a criticat duminica pe liderii PNL si USR care nu au reactionat la declaratiile facute de liderii UDMR cu privire la autonomie. Zambetele afisate de Turcan si Barna la congresul UDMR sunt doar un ranjet de neputinta si slugarnicie fata de UDMR, a scris Basescu pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )