Libnet.ro
UNICEF

00:06

Tranzactie: Nestle isi vinde fabrica de dulciuri din SUA catre Ferrero pentru 2,8 miliarde dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tranzactie: Nestle isi vinde fabrica de dulciuri din SUA catre Ferrero pentru 2,8 miliarde dolari

Grupul elventian Nestle isi vinde fabrica de dulciuri din SUA companiei italiene Ferrero, intr-o tranzactie de 2,8 miliarde de dolari. Aceasta este prima mare miscare a lui Mark Schneider din pozitia de CEO si un alt pas catre productia de alimente mai. continuă pe Wall-Street Ro

isi vinde virginitatea pentru a-si salva familia

Tanara italianca Nicole, de 18 ani, a anuntat recent prin intermediul unui site pentru escorte de lux din Marea Britanie ca isi vinde virginitatea. La scurt timp de la inceperea licitatiei,.

O fabrica mare din Romania se inchide. Urmeaza disponibilizari masive

Fabrica Zaharul din Oradea se va inchide pentru ca nu este competitiva si profitabila, inregistrand pierderi. Aproape 200 de angajati vor fi disponibilizati etapizat, urmand.

Faze tari:Isi vinde virginitatea ca sa le ia casa parintilor; Un presupus OZN vertical a fost inregistrat pe cerul din Mexic; Dat jos din avion ca avea pe el 10 tricouri si 8 pantaloni

Savantii au descoperit ceva ce nimeni nu credea ca poate exista: un rechin vegetarian. O specie de rechini care este capabila sa supravietuiasca cu o dieta care este alcatuita in mare parte din plante a fost identificata de. Rezultatul final s-a decis intr-o secunda. Galeria foto in care imaginatia a trecut orice. Galeria foto oferita deEVZeste rezultatul unei decizii inspirate intr-o secunda sau a imaginatiei care intrece orice.

Guggenheim Investments: Urmatoarea recesiune din SUA - in 2019 sau 2020

Perspectivele economiei SUA in 2018 sunt pozitive, conform Guggenheim Investments, divizia globala de gestionare a activelor si de consultanta in investitii a Guggenheim Partners, care subliniaza insa ca ne indreptam spre etapele finale ale unui ciclu de afaceri, ceea ce va aduce o recesiune.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )