Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sa nu treaca nimeni prin zona. Silvia Radu si-ar fi instalat un post de politie pe holul ce duce spre biroul ei

Adevărul Adevărul,
Sa nu treaca nimeni prin zona. Silvia Radu si-ar fi instalat un post de politie pe holul ce duce spre biroul ei

Primarul interimar al Chisinaului, Silvia Radu, si-ar fi instalat un post de politie pe holul ce duce spre biroului ei. Anuntul a fost facut miercuri, 29 noiembrie, de catre vicepresedintele PL Valeriu Munteanu. Liberalul sustine ca politistii ar avea insarcinarea clarasa nu treaca nimeni prin zona,spre a-i tulbura linistea uzurpatoare a doamnei. continuă pe Adevărul

Experti media: Silvia Radu percepe Primaria ca pe un business privat

Dispozitia primarului interimar al Capitalei, Silvia Radu, prin care functionarilor municipali le este interzisa comunicarea directa cu jurnalistii, este o actiune care nu se inscrie in obligatiile asumate de catre autoritatile centrale si cele locale de a face actul decizional mai transparent. De aceasta parere sunt experti media de la Chisinau, care spun ca decizia Silviei Radu este total contrara valorilor europene si democratice.

Valeriu Munteanu, catre Silvia Radu: O sa fiti sefa cand o sa va aleaga locuitorii, pana atunci sunteti o impostoare

Vicepresedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu afirma ca primarul interimar de Chisinau, Silvia Radu, confunda administrarea unei afaceri private cu treburile publice. Afirmatia liberalului a fost facuta dupa ce Silvia Radu l-a dat afara de la sedinta luni, 27 noiembrie, pe seful Directiei transport, subliniind ca ea este seful si ca Oleg Poiata trebuie sa respecte diciplina institutionala.

VIDEO Sunteti surd?. Seful de la transport, dat afara de la sedinta de catre Silvia Radu

Schimb de replici intre primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, si seful interimar al Directiei generale transport public si cai de comunicatie, Oleg Poiata, la sedinta operativa de la Primarie. Discutiile aprinse intre cei doi au pornit in timpul prezentarii Planului de fluidizare a traficului rutier. Silvia Radu i-a cerut lui Oleg Poiata sa iasa din sala de sedinte, transmite IPN.

Silvia Radu: La Primarie este o situatie grava. Fiecare directie se considera absolut autonoma

Primarul interimar de Chisinau, Silvia Radu, s-a plans din nou pe situatia de la Primarie, subliniind ca fiecare departament si directie se considera organ autonom si nu coopereaza intre ele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )