Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce trebuia sa faca Liviu Dragnea in dosarul in care a fost condamnat

Antena3 Antena3,
Ce trebuia sa faca Liviu Dragnea in dosarul in care a fost condamnat

Presedintele ALDE Cluj, deputatul Steluta Cataniciu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuia sa se foloseasca de prevederile unui articol de lege prin care putea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Ieri a fost o executie in masa. A trebuit sa fie condamnati 9 oameni sa se justifice si condamnarea mea (VIDEO)

Liviu Dragnea a condamnat decizia de joi a inaltei Curti de Casatie si Justitie privind condamnarea sa la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Liderul PSD a numit.

Ce se va ntmpla dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Este o zi dificila pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Mircea Badea, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Pentru mine nu a fost o surpriza

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Liviu Dragnea afla ACUM daca va fi condamnat la inchisoare. Jurnalistii au intrat in sala unde se va citi sentinta

UPDATE: Jurnalistii au intrat in sala unde se va citi sentinta inalta Curte de Casatie si Justitie va anuntat la ora 17 45 sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea. Decizia nu va fi cea definitiva. in.

Rovana Plumb, cu LACRIMI iN OCHI despre soarta lui Liviu Dragnea: Sunt om si asa am fost educata (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat, vineri, cu lacrimi in ochi, ca Liviu Dragnea nu trebuie sa demisioneze din nicio functie dupa condamnarea primita in dosarul angajarilor fictive. Sunt foarte afectata. inainte de.

Wess Mitchell, intalnire de taina cu Liviu Dragnea la un hotel. Despre ce au discutat emisarul lui Trump si liderul PSD

Wess Mitchell, adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene si eurasiatice, aflat in Romania in aceste zile, a avut o intalnire cu presedintele PSD Liviu Dragnea. intalnirea a fost ulterior.

LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI SI 6 LUNI DE iNCHISOARE iN DOSARUL ANGAJARILOR FICTIVE. A FOST ANULATA SI SUSPENDAREA DIN DOSARUL REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa il condamne pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 lunide inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentinta nu este definitiva si.

Cine sunt cei trei judecatori care l-au condamnat pe Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Instanta a anulat suspendarea din dosarul referendumului si a decis condamnarea pentru infractiunea de instigare la abuz in serviciu. Seful PSD a fost achitat pentru instigare la fals intelectual.

Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat. Dupa o serie de amanari, si-a aflat sentinta in dosarul angajarilor ilegale de laDGASPC Teleorman. Suspendarea executarii pedepsei din 2016 a fost anulata. Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat pe 21 iunie la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. El si-a primit aceasta pedeapsa in dosarul [].

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Decizia nu e definitiva. Fosta sotie a sefului PSD, Bombonica Prodana, a primit doar o amenda aministrativa de 1. 000 de lei. Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la DGASPC Teleorman. La ultimul termen, procurorii DNA cerusera condamnarea pana la 7 ani si 6 luni cu executare. Lista completa a sentintelor din dosarul DGASPC Teleorman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )