Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce trebuie trebuie sa plateasca statul roman 4 milioane de euro catre Ford

Adevărul Adevărul,
De ce trebuie trebuie sa plateasca statul roman 4 milioane de euro catre Ford

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS) a prevazut in bugetul pe acest an suma de 4 milioane de euro pentru decontarea unor creante aferente contractului de vanzare cumparare de actiuni incheiat cu Ford Motor Company. continuă pe Adevărul

Statul roman pierde inca un proces la CEDO. Decizia Curtii Europene in cazul unui sofer care a iesit pozitiv la un test de alcoolemie

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a stabilit, la noua ani de la plangerea facuta de un vrancean impotriva Romaniei, ca autoritatile judiciare romane l-au judecat pe barbat de doua ori pentru aceeasi infractiune. CEDO obliga statul roman la plata a 5. 000 de euro daune morale.

AFIR: 46 milioane euro pentru dezvoltarea fermelor mici

Fermierii mici au la dispozitie varianta finala a ghidului pentru obtinerea unei finantari nerambursabile de 15. 000 de euro prin PNDR 2020, sesiunea de depunere a proiectelor urmand sa fie lansata in cursul acestei luni, a anuntat, ieri, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

Patria Bank vrea sa emita obligatiuni de cinci milioane euro

Titlurile vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti Patria Bank PBK) doreste sa emita cel mult 10. 000 de obligatiuni, cu o valoare nominala unitara de 500 de euro, pe care ulterior sa le listeze la Bursa de Valori Bucuresti BVB), se arata in convocatorul actionarilor PBK pentru data de 13 august, remis ieri operatorului pietei noastre de capital.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )