Libnet.ro
UNICEF

08:00

Trecutul infractional al lui George Floyd. Ce spune seful sindicatului politistilor dinMinneapolis

Adevărul Adevărul,
Trecutul infractional al lui George Floyd. Ce spune seful sindicatului politistilor dinMinneapolis

In contextul protestelor fata de brutalitatea politiei izbucnite dupa moartea afro-americanului George Floyd in custodia politiei, proteste care au resuscitat miscari antirasism in peste 100 de orase americane, dar si in Europa, seful sindicatului politistilor din Minneapolis, a tinut sa scoata la lumina faptul ca barbatul are un trecut infractional violent. continuă pe Adevărul

Vestea care arunca din nou in aer America. Ce au decis autoritatile, dupa moartea lui George Floyd

Moartea lui George Floyd i-a facut pe cei de culoare sa-si ceara drepturile care nu sunt respectate in SUA, desi istoria ar spune ca astfel de situatii s-au incheiat deja de multa vreme. Ce au decis autoritatile acum? Decizia autoritatilor din SUA, dupa moartea lui Floyd Moartea lui George Floyd a adus mahnirea, frustrarea si .

Bob Dylan, in primul interviu dupa castigarea premiului Nobel: Imaginile cu moartea lui George Floyd mi-au facut rau

Legendarul muzician Bob Dylan a declarat intr-un interviu publicat vineri de New York Times ca a fost bolnav cand a vazut videoclipul mortii lui George Floyd, citeaza AFP. Mi-a facut rau sa-l vad torturat asa, a spus muzicianul in primul sau interviu de la castigarea premiului Nobel pentru literatura in 2016.

Unul dintre politistii implicati in moartea lui George Floyd, eliberat pe cautiune

Unul dintre politistii implicati in moartea afro-americanului George Floyd a fost eliberat pe cautiune, potrivit Reuters.

Unul dintre politistii implicati in moartea lui George Floyd a fost eliberat din inchisoare. A platit o cautiune uriasa

In urma mortii lui afro-americanului George Floyd, 4 politisti albi din Statele Unite ale Americii au fost arestati. Unul dintre acestia a fost eliberat din inchisoare, dupa ce a platit o cautiune.

Unul dintre politisti inculpati in cazul decesului lui George Floyd, eliberat provizoriu pe cautiune

Unul dintre cei patru agenti din cadrul Politiei din Minneapolis implicati in arestarea in care a murit George Floyd la 25 mai, Thomas Lane, a fost eliberat pe cautiune, relateaza Reuters.

VIDEO Barbat din Resita, imobilizat de politisti cu genunchiul pe gat, la fel ca in cazul lui George Floyd. Politia Romana a declansat o ancheta

Conducerea Politiei Romane a declansat o ancheta la Politia Resita, dupa aparitia unor imagini cu politisti imobilizand un barbat cu genunchiul pe gat. Incidentul a avut loc pe 20 mai, potrivit Politiei Romane, cu cinci zile inainte de moartea afro-americanului George Floyd in Minneapolis, caruia i-a fost aplicata aceeasi metoda - transmite Digi24.

Unul din cei trei politisti complici la uciderea lui George Floyd, eliberat in schimbul unei cautiuni de 750.000 de dolari

Unul din cei patru fosti politisti albi din Minneapolis acuzat in dosarul mortii afro-americanului George Floyd a depus cautiunea de 750. 000 de dolari si a fost eliberat miercuri, scrie Reuters, citata de Agerpres.

VIDEO Politia din Oklahoma a facut publica inregistrarea video a arestarii unui barbat de culoare. Un caz aproape similar cu cel al lui George Floyd

Politia din Oklahoma a publicat marti un filmulet cu o arestare ale carei scene si consecinte sunt aproape similare cazului George Floyd, afro-americanul care a decedat sub genunchiul unui politist alb.

Trump, criticat aspru la inmormantarea lui George Floyd. Unii spun ca vor sa-i redea Americii maretia. Dar cand a fost mareata?

Inmormantarea lui George Floyd, in varsta de 46 de ani, a avut loc marti, la biserica Fountain of Praise din Houston. in cadrul evenimentului, omagiile aduse afro-americanului ucis de un politist alb s-au amestecat cu apelurile aprinse de a aborda, in sfarsit, rasismul care raneste sufletul Americii, informeaza AFP.

SUA: inmormantarea lui George Floyd a fost transformata intr-o platforma politica

Intre lacrimi si sloganuri, la inmormantarea lui George Floyd, marti, intr-o biserica din Texas, s-au amestecat omagiile aduse acestui afro-american ucis de un politist alb si apelurile aprinse de a aborda, in sfarsit, rasismul care raneste sufletul Americii, informeaza AFP, citata de Agerpres. De la familie la pastori, presedintele Donald Trump a fost criticat in mod repetat la funeraliile care au avut loc la biserica Fountain of Praise din Houston, unde acest afro-american de 46 de ani si-a petrecut cea mai mare parte a vietii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )