Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei eleve de la o scoala din Prahova, duse de urgenta la spital, din cauza unei glume proaste

Adevărul Adevărul,
Trei eleve de la o scoala din Prahova, duse de urgenta la spital, din cauza unei glume proaste

Pompierii si doua echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta au intervenit de urgenta la o scoala din judetul Prahova dupa ce mai multi elevi au acuzat stari de rau, invocand dificultati de respiratie din cauza unui miros iritant. continuă pe Adevărul

Panica intr-o scoala din Prahova: Trei eleve duse de urgenta la spital

Panica totala la o scoala din judetul Prahova. Pompierii si doua echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta au intervenit de urgenta la o scoala din cumunaBaltesti, dupa ce mai multi.

Gaz lacrimogen intr-o scoala din Teleorman: cat de grava e starea copiilor

Utilizarea de gaz lacrimogen intr-un spatiu inchis este interzisa prin lege, mai ales cand este vorba de o scoala. Din pacate, mai multe eleve din Teleorman au ajuns la spital. Este relativ usor sa-ti cumperi gaz lacrimogen pentru auto-aparare, dar daca nu esti precaut si ajunge in mainile unor copii, risti sa te alegi cu .

Raport devastator al Institutului National de Sanatate. Locuitorii din Prahova se imbolnavesc de cancer din cauza poluarii

Raport devastator al Institutului National de Sanatate. Autoritatile recunosc oficial pentru prima data ca rata imbolnavirilor de cancer din Ploiesti, Blejoi si Brazi a explodat din cauza poluarii. Datele.

Conflict violent intr-o scoala din Constanta! Un elev si-a atacat colegul de clasa cu un cutit

Un elev de gimnaziu din Constanta a avut un conflict violent cu un coleg. Acesta a venit la scoala cu un cutit de bucatarie si l-a injunghiat pe colegul sau. Elevul care a iscat conflictul este in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )