Libnet.ro
UNICEF

05:45

Trei inculpati, audiati la DNA in dosarul Microsoft 3

B1 B1,
Trei inculpati, audiati la DNA in dosarul Microsoft 3

Claudiu Florica, Dinu Pescariu si fostul ministru Gabriel Sandu au ajuns marti la DNA pentru a da declaratii in dosarul Microsoft 3. Pe 10 aprilie, DNA i-a pus sub acuzare pe Dinu Pescariu si. continuă pe B1

Fostul sportiv Dinu Pescariu si Claudiu Florica, denuntatori in dosarul Microsoft, chemati la DNA

Omul de afaceri Claudiu Florica si fostul jucator de tenis Dinu Pescariu s-au prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, cei doi ar fi fost chemati pentru indeplinirea unor acte procedurale in dosarul licentelor Microsoft.

Claudiu Florica si Dinu Pescariu, chemati la DNA

Omul de afaceri Claudiu Florica si fostul jucator de tenis Dinu Pescariu s-au prezentat, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Florica si Pescariu au fost chemati pentru indeplinirea unor acte procedurale in dosarul licentelor Microsoft.

Claudiu Florica, Dinu Pescariu si Gabriel Sandu, audiati la DNA

Audieri bombala DNA inaceastadimineata. Dinu Pescariu, Claudiu Florica si fostul ministru Gabriel Sandu au venit in fata procurorilor. Gabriel Sandu este deja arestat,.

Omul de afaceri Dumitru Nicolae, condamnat in dosarul Microsoft, a fost eliberat conditionat

Omul de afaceri Dumitru Nicolae - condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Microsoft - a parasit, vineri seara, Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis eliberarea conditionata a acestuia.

Omul de afaceri Dumitru Nicolae, condamnat in dosarul Microsoft, eliberat din inchisoare

Omul de afaceri Dumitru Nicolae - condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Microsoft - a parasit, aseara, Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis eliberarea conditionata a acestuia.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )