Libnet.ro
UNICEF

11:45

Trei masini, implicate intr-un accident pe E85, in Vrancea

Adevărul Adevărul,
Trei masini, implicate intr-un accident pe E85, in Vrancea

Evenimentul rutier a avut loc joi, in jurul orei 14. 00, in localitatea Pufesti. Politistii se afla la fata locului pentru cercetari. continuă pe Adevărul

DN 71 Targoviste - Bucuresti, blocat in urma ciocnirii unui TIR cu trei masini

DN 71 Targoviste - Bucuresti este blocat, anunta IPJ Dambovita, in dreptul localitatii Bratesti. Potrivit oamenilor legii, un TIR s-a ciocnit cu trei masini.

FOTO VIDEO Urmarire ca in filme, cu focuri de arma. Trei argeseni au turtit trei masini pana sa fie prinsi de politisti

Un filtru banal al politistilor din Arges s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru doi barbati si o femeie. Acestia nu au oprit la semnalul regulamentar al oamenilor legii si au fugit in tromba tamponand doua masini. Politistii au fost tras dupa ei, dar in zadar. Aventura lor s-a terminat in Dambovita, unde au fost prinsi in urma unui accident grav.

VIDEO Piromanul de 22 de ani judecat pentru incendierea a trei masini a fost pedepsit aspru in instanta. S-a razbunat pe prietenul cu care se certase

Tanarul a incendiat masina concubinei celui mai bun prieten cu care era certat. Razvan Udrescu a fost incarcerat imediat ce a fost identificat, iar dupa 10 luni de judecata a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Acesta a incercat sa scape spunand in instanta ca el a dat foc doar unei masini, dar flacarile s-au extins. Curtea de Apel Craiova a mentinut pedeapsa la sfarsitul saptamanii trecute, printr-o hotarare definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1905 seconds )