Libnet.ro
UNICEF

14:30

Trei oferte pentru licitatia de 7 milioane de lei privind mansardarea fostei policlinici a Spitalului Judetean Alba

Adevărul Adevărul,
Trei oferte pentru licitatia de 7 milioane de lei privind mansardarea fostei policlinici a Spitalului Judetean Alba

Licitatia privind executia lucrarilor de mansardare a cladirii in care a functionat policlinica Spitalului Judetean Alba a atras trei ofertanti. Valoarea estimata a contractului este de 7 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Romgaz a incheiat un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea cu minim 227 milioane lei a centralei Iernut, din Planul National de Investitii

Compania producatoare de gaze Romgaz a incheiat pe 7 decembrie 2017 un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea centralei de la Iernut, potrivit unui raport al companiei transmis bursei. Finantarea este nerambursabila si se acorda din contul Planul National de Investitii PNI), pentru perioada 7 decembrie 2017- 31 decembrie 2020. Valoarea estimata a finantarii este de minim 227,2 milioane lei si de maxim 320,9 milioane lei.

Rafinaria Petrotel Ploiesti va plati Conpet 69,12 milioane lei pentru transportul titeiului in 2018

Rafinaria Petrotel Ploiesti a grupului rus Lukoil a incheiat un contract in valoare de 69,12 milioane lei cu transportatorul national de titei Conpet, pentru transportul titeiului in 2018, potrivit unui comunicat emis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Aproape 90 de milioane lei, alocati pentru modernizarea unui drum judetean din Gorj

Un contract de reabilitare rutiera pentru un drum judetean din Gorj, in valoare totala de aproape 90 milioane lei, din care 87,6 milioane finantare nerambursabila, a fost semnat potrivit lui Marius Nica, ministrul delegat pentru fonduri europene.

Transelectrica a cumparat energie de 38,5 milioane lei de la Complexul Energetic Oltenia

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a cumparat energie electrica de 38,54 milioane lei, fara TVA, de la Complexul Energetic Oltenia, pentru consumul propriu tehnologic CPT) pe PCCB-NC piata centralizata a contractelor bilaterale de energie electrica - prin negociere continua), arata un comunicat al transportatorului.

Transelectrica a cumparat energie de 38,5 milioane lei de la Complexul Energetic Oltenia

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a cumparat energie electrica de 38,5 milioane lei, fara TVA, de la Complexul Energetic Oltenia, pentru consumul propriu tehnologic CPT) pe piata centralizata a contractelor bilaterale de energie electrica - prin negociere continua PCCB-NC), arata un comunicat al transportatorului.

Conpet, contract de aproape 70 de milioane lei cu Petrotel Lukoil pentru transportul titeiului in 2018

Conpet a incheiat un contract de 69,12 milioane de lei pentru prestarea de servicii de transport al titeiului din import de la Oil Terminal la rafinaria Petrotel Lukoil, potrivit unui raport al emitentului, remis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romgaz primeste o finantare de pana la 321 milioane lei, prin Planul National de Investitii

Producatorul de gaze Romgaz a incheiat un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea noii centrale termoelectrice cu ciclu combinat de 430 MW, pe care compania de stat o va construi la Iernut.

Romgaz va primi o finantare de pana la 321 milioane lei, pentru noua centrala termoelectrica de la Iernut

Producatorul de gaze Romgaz, una din cele mai profitabile companii de stat, a incheiat un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea noii centrale termoelectrice cu ciclu combinat de 430 MW, pe care compania de stat o va construi la Iernut.

Romgaz a incheiat un contract de minim 227 milioane lei cu Ministerul Energiei

Compania producatoare de gaze Romgaz a incheiat pe 7 decembrie 2017 un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea centralei de la Iernut, potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Aproape 7.000 de amenzi in valoare de peste 2,3 milioane lei, in ultimele 24 de ore

Politistii au dat aproape 7. 000 de amenzi in valoare de peste 2,3 milioane de lei si au confiscat bunuri de 250. 000 de lei, in urma a peste 300 de actiuni si aproape 2. 500 de interventii la evenimente, in ultimele 24 de ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )