Libnet.ro
UNICEF

10:31

Trei persoane au fost lovite de tren in apropiere de Iasi

România Liberă România Liberă,
Trei persoane au fost lovite de tren in apropiere de Iasi

Trei persoane care se deplasau pe jos, in zona unui pasaj rutier din localitatea Ciurea, judetul Ias. continuă pe România Liberă

Iasi: Trei persoane au fost lovite de tren. O femeie si un barbat au murit, o alta femeie fiind ranita

Trei persoane care se deplasau pe jos, in zona unui pasaj rutier din localitatea Ciurea, judetul Iasi, au fost lovite de tren, marti seara, iar o femeie si un barbat au murit. O femeie de aproximativ 40 de ani a fost ranita, fiind preluata de echipajele medicale.

Cine sunt cele trei persoane ucise de tren, la Iasi. Locul blestemat unde s-a produs tragedia

Accident feroviar cumplit in Iasi! Trei persoane au fost lovite, in cursul zilei de marti, 25 iunie, de un tren. Totul s-a petrecut in zona Ciurea. Cine sunt victimele? Accident feroviar Iasi: Cine sunt victimele? Un accident feroviar s-a petrecut in cursul zilei de marti, in Iasi. Trei persoane au fost lovite din plin de .

Tragedie in judetul Iasi! Trei persoane au fost lovite de tren. Doua au murit, iar una se lupta sa traiasca

Un mecanic de locomotiva, care conducea un tren pe ruta Bucuresti-Iasi, a anuntat la 112 faptul ca in zona localitatii Ciurea a lovit si accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea.

Tragedie in judetul Iasi! Trei persoane au fost lovite mortal de un tren

Un mecanic de locomotiva, care conducea un tren pe ruta Bucuresti-Iasi, a anuntat la 112 faptul ca in zona localitatii Ciurea a lovit si accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea.

VIDEO Accident de tren, in Iasi, in localitatea Ciurea. Trei oameni, loviti de un tren care venea la Bucuresti. Ce a declarat mecanicul garniturii cand a sunat la 112

Un accident de tren deosebit de grav s-a produs marti seara, in localitatea ieseana Ciurea. Un tren a lovit trei persoane, dintre care doua au murit pe loc. Totul s-a petrecut in jurul orei 22. Pana in acest moment nu se cunosc circumstantele in care s-a produs aceasta tragedie, organele de ancheta fiind prezente la .

Drama fetei ucise de tren, in Iasi, la Ciurea. Urma sa se casatoreasca peste doua saptamani

In urma tragediei intamplate aseara, in Iasi, la Ciurea, un tren a zdobit doua vieti, iar a treia se zbate intre viata si moarte. Cele trei persoane, doi soti si nepoata lor, au incercat o scurtatura spre casa si s-au gandit ca cel mai rapid drum ar fi daca ar traversa calea ferata. Fata ucisa .

Accident feroviar in comuna Ciurea din judetul Iasi ISU Iasi: Doua persoane au fost lovite mortal

Autoritatile sunt in alerta dupa ce au fost informate printr-un apel la 112 ca trenul care circula pe ruta Bucuresti-Iasi ar fi lovit mortal trei persoane care mergeau pe calea ferata in comuna Ciurea, judetul Iasi, potrivit Mediafax. UPDATE Potrivit ISU Iasi, doua persoane au decedat, iar a treia se afla in stare grava.

Panica pe Aeroportul Otopeni. Imaginile au fost surprinse de un barbat care se intorcea din Viena. VIDEO

Romania ma omoara. Sau cel putin incearca, constant spune un om dupa cele intamplate pe 24 iunie, pe la ora 00:30 ora locala, pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni. Pentru a si dovedi cele spune, barbatul, care se intorcea din Viena, a filmat scenele de panica petrecute luni. Panica pe Aeroportul Otopeni. Romania ma .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2851 seconds )