Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei persoane ranite usor intr-un accident rutier produs pe varianta DN2A

Adevărul Adevărul,
Trei persoane ranite usor intr-un accident rutier produs pe varianta DN2A

Trei persoane au fost ranite usor ieri pe varianta DN2A in urma coliziunii dintre doua autoturisme. Pompierii de la ISU Ialomita au intervenit rapid, alaturi de doua echipaje de la Ambulanta. continuă pe Adevărul

Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier: Ma uitam in oglinda si imi faceam buzele. Cantareata ar fi condus sub influenta drogurilor

Cantareata Margherita de la Clejani, fiica artistilor Viorica si Ionita Manole, a provocat un accident rutier sambata dimineata, in Capitala. Ea a ajuns la IML din cauza comportamentului sau suspect. Potrivit unui comunicat al Politiei, cantareata se afla sub influenta unor substante interzise.

Margherita de la Clejani, protagonista unui accident rutier. Vedeta se afla sub influenta substantelor halucinogene

Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident rutier sambata dimineata, pe strada Norilor din Capitala. Politistii, care au sosit imediat la fata locului, au testat-o si au transportat-o la IML pe.

Accident rutier pe DN 24. O soferita a intrat cu masina intr-un alt autovehicul, pe fondul neacordarii de prioritate

O femeie este cercetata pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a patruns intr-o intersectie fara sa acorde prioritate, acrosand un autovehicul care circula regulamentar, Un barbat de 70 de ani a fost ranit in accident.

FOTO distrus in accident rutier pe Transalpina, in Alba. Soferul masinii de lux ar fi provocat impactul cu un Ford

Un autoturism a fost distrus in urma unui accident ce a avut loc pe Transalpina, pe teritoriul comunei Sugag din judetul Alba.

CORONAVIRUS |Romania a depasit 1200 de decese in randul pacientilor cu COVID-19. Alte trei persoane au murit

UPDATE, 25 mai, ora 19. 20 -inca trei romani cu COVID-19 au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre trei femei din judetele Vaslui, Botosani si Brasov. Astfel, la nivel national,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )