Libnet.ro
UNICEF

13:45

Trei zile de DOLIU NATIONAL, incepand de joi, in memoria regelui Mihai

B1 B1,
Trei zile de DOLIU NATIONAL, incepand de joi, in memoria regelui Mihai

In Romania este doliu national pentru trei zile, incepand de joi, in memoria regelui Mihai. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale este depus, de miercuri seara, la. continuă pe B1

Trei zile de doliu national, incepand de astazi, in memoria Regelui Mihai. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale este depus la Palatul Regal pana sambata

In Romania este doliu national pentru trei zile, incepand de astazi, in memoria regelui Mihai. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale este depus, de miercuri seara, la Palatul Regal, in Sala Tronului, unde va ramane pana sambata, cand va avea loc inmormantarea.

De joi, timp de trei zile - doliu national in memoria Regelui Mihai I

Joi, vineri si sambata sunt zile de doliu national pe teritoriul Romaniei, in memoria Regelui Mihai I. Decizia a fost luata saptamana trecuta de Guvern. in aceste zile, toate.

Romania, in doliu national timp de trei zile in memoria regelui Mihai. Inmormantarea Majestatii sale va avea loc sambata

De joi, timp de trei zile, este doliu national in memoria regelui Mihai, care a murit in 5 decembrie la domiciliul sau din Elvetia, la varsta de 96 de ani, dupa ce de mai bine de un an si jumatate era grav bolnav. Regele Mihai I era ultimul monarh in viata care supravietuise celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai, adus miercuri in tara, este asezat in Sala Tronului de la Palatul Regal din Capitala, unde va ramane pana sambata, ziua inmormantarii. Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu pot merge la Palatul Regal joi si vineri, intre orele 08:00 - 22:00.

Prima zi de doliu national in memoria Regelui Mihai. Drapele arborate in berna, programe radio-TV adaptate.Cand se pot depune flori la catafalcul Majestatii Sale

Astazi este prima din cele trei zile de doliu national sunt stabilite prin Hotarare de Guvern in memoria Regelui Mihai, sef al statului roman intre anii 1927-1930 si 1940-1947.

Doliul national in memoria Regelui Mihai I a inceput astazi

Astazi, maine si sambata sunt zile de doliu national pe teritoriul tarii noastre in memoria Regelui Mihai I, potrivit unui comunicat de presa al Executivului.

Candu ii cere lui Dodon sa declare 16 decembrie zi de doliu national. Replica Presedintiei: Nu e cazul!

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a anuntat ca face un demers catre presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, sa declare ziua de 16 decembrie zi de doliu national in memoria Regelui Mihai I al Romaniei, care s-a stins din viata marti, 5 decembrie, in urma unei lungi si grele suferinte.

Igor Dodon nu considera ca e cazul ca R. Moldova sa declare zi de doliu in memoria Regelui Mihai I

Igor Dodon nu va declara zi de doliu in memoria Regelui Mihai al Romaniei, potrivit unei consultante din cadrul administratiei prezidentiale din R. Modlova, Carmena Sterpu, citata de Agora. md.

Sedinta solemna a Parlamentului in memoria Regelui Mihai. Iata mesajul transmis de Custodele Coroanei, Principesa Margareta - VIDEO

Custodele Coroanei regale, Principesa Margareta, a tinut un discurs in memoria regelui Mihai. Am pierdut ca intreaga natiune un parinte de aceea suntem uniti in doliu, a spus ea,.

Omagiu pentru Regele Mihai. Depuneri de coroane in prima zi de doliu national la statuia Majestatii Sale

In prima zi de doliu national, joi, 14 decembrie, calarasenii sunt asteptati sa pastreze un moment de reculegere si sa depuna coroane la statuia Regelui Mihai, situata in Parcul Central si inaugurata pe 9 mai 2011, in prezenta Majestatii Sale.

PSD s-a razgandit: Comisia lui Iordache isi continua lucrarile si joi, desi e doliu national, pe modificari la Codul penal si de procedura penala/ Cum vor PSD, ALDE si UDMR sa profite de transpunerea unei directive europene

Deputatul PSD Florin Iordache a convocat si joi sedinta comisiei speciale pentru elaborarea legilor din domeniul justitiei, desi a finalizat lucrarile pe cele trei proiecte de modificare a legilor justitiei si desi au votat saptamana trecuta sa nu lucreze in perioada de doliu national - 14-16 decembrie. Inca de saptamana trecuta, Iordache a anuntat ca trebuie lucrat pe un proiect de transpunere a unei directive europene din 2016 privind prezumtia de nevinovatie, iar PSD, ALDE si UDMR au depus deja amendamente. Este vorba de Directiva UE 343/2016, pe care cei de la PSD, ALDE si UDMR vor sa o modifice substantial, adaugand diverse articole, unul dintre acesta care prevede ca suspectii nu pot fi prezentati purtand catuse, sau ca autoritatile nu se pot referi la persoanele anchetate ca si cum ar fi fost deja condamnate.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )