Libnet.ro
UNICEF

09:00

A treia demisie dupa exploziile din Beirut: Ministrul justitiei face pasul inapoi

Hotnews Hotnews,
 A treia demisie dupa exploziile din Beirut: Ministrul justitiei face pasul inapoi

Ministrul libanez al Justitiei, Marie Claude Najm, si-a prezentat luni demisia din guvern, invocand tragedia provocata de exploziile care au avut loc in portul capitalei Beirut. continuă pe Hotnews

Imagini si informatii noi dupa explozia din Beirut! Cel putin 157 de morti si peste 5.600 raniti

Continua ancheta dupa explozia devastatoare din Beirut. 16 functionari ai administratiei portuare si autoritatii vamale au fost arestati preventiv. intre timp, presedintele francez Emmanuel Macron a ajuns in capitala libaneza si a mers la locul exploziei.

Exploziile din Beirut: Demisii in serie ale deputatilor libanezi

Liderul partidului istoric crestin libanez Kataeb opozitie), Samy Gemayel, si-a anuntat sambata demisia din legislativ, impreuna cu alti doi deputati ai formatiunii, in urma tragediei de la Beirut, pledand pentru construirea unui nou Liban.

Exploziile din Beirut: Presedintele libanez evoca neglijenta sau o racheta

Presedintele libanez, Michel Aoun, a afirmat vineri ca explozia catastrofala din portul Beirut a fost provocata fie de neglijenta, fie de o interventie externa, evocand ipoteza unei rachete, scrie AFP.

Donatorii au promis 253 de milioane de euro pentru sustinerea imediata a Libanului dupa explozia din Beirut

Donatorii au promis 253 de milioane de euro pentru sustinerea imediata a Libanului dupa explozia din Beirut, in timpul unei conferinte care a fost organizata online, de Franta, duminica, potrivit unui comunicat publicat de presedintia franceza, transmite Reuters.

Proteste la Beirut dupa exploziile devastatoare: Premierul libanez vrea sa propuna alegeri anticipate

Premierul libanez Hassan Diab a anuntat sambata ca va propune organizarea de alegeri legislative anticipate, pe fondul manifestatiilor de protest declansate dupa explozia de marti din Beirut, de care libanezii considera ca se face responsabila clasa politica.

Explozia din Beirut: Bilantul deceselor a urcat la 154

Bilantul deceselor provocate de explozia din Beirut a urcat la 154, a declarat ministrul libanez al sanatatii, citat de agentia de stat NNA si Reuters.

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene pentru a risipi multimea de protestatari

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene, duminica, pentru a risipi multimea de protestatari care aruncau cu pietre si care blocasera o strada din apropierea Parlamentului, in a doua zi de proteste guvernamentale declansate dupa explozia devastatoare de saptamana trecuta.

Putine sperante sa mai fie gasiti supravietuitori sub ruinele din Beirut (armata)

Speranta de a gasi supravietuitori sub ruinele din portul din Beirut la cinci zile dupa explozia devastatoare care a lovit capitala libaneza s-a diminuat, a anuntat duminica armata libaneza.

BizNews: Explozia din Beirut - cea mai grava amenintare la economia banului

Cu probleme deja existente, economia Libanului risca acum sa intre in colaps, dupa explozia din port. Cel mai grav este ca tara a ramas fara resurse de cereale, iar situatia este extrem de ingrijoratoare pentru ca stocul actual mai ajunge pentru mai putin de o luna, in conditiile in care oricum jumatate din populatie traieste sub pragul saraciei.

Ministrul Justitiei, despre protestul Partidului Sor de la sediul Delegatiei UE: Dupa ce a fost furat un miliard, aveti tupeul sa atacati oficialii europeni

Ministrul Justitiei, Fadei Nagacevachi, a declarat ca este solidar cu ambasadorul UE la Chisinau, Peter Michalko, dupa ce Partidul Sor a organizat un protest in fata institutiei diplomatice europene joi, 6 august, cerand demisia acestuia pentru afirmatia ca instantele din R. Moldova ar tergiversa intentionat examinarea dosarului lui Ilan Sor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )