Libnet.ro
UNICEF

08:15

Trenul regal care transporta sicriul Regelui Mihai a fost asteptat de 2.000 de oameni in gara din Curtea de Arges

Hotnews Hotnews,
 Trenul regal care transporta sicriul Regelui Mihai a fost asteptat de 2.000 de oameni in gara din Curtea de Arges

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns la Curtea de Arges, unde trenul regal a fost asteptat de aproximativ 2. 000 de oameni, care au aplaudat si au strigat Regele Mihai, relateaza News. ro. Cortegiul funerar se deplaseaza de la gara la Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde publicul si presa nu vor avea acces. continuă pe Hotnews

Voi merge pe langa tren! Principele Nicolae nu a fost primit in Trenul Regal care transporta sicriul cu trupul Regelui (VIDEO)

Lacrimi si aplauze in Gara Baneasa: Regele Mihai a luat ultimul tren. Singurul sau nepot merge insa pe langa. Militarii Brigazii 30 Garda au preluat sicriul si crucea si au parcurs drumul.

Cum arata Trenul Regal care il va conduce pe Regele Mihai, pentru ultima data, la Curtea de Arges - FOTO in articol

Trenul Regal va conduce sicriul Regelui Mihai, pentru ultima data la Curtea de Arges. Sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi transportat la ora 14. 40 cuTrenul Regal de la Bucuresti.

Mii de oameni au asteptat, in gara din Pitesti, trecerea trenului regal care transporta trupul neinsufletit al Regelui Mihai catre Curtea de Arges

Mii de oameni au asteptat, in gara din Pitesti, trecerea trenului regal care transporta trupul neinsufletit al Regelui Mihai catre Curtea de Arges. Oamenii au aplaudat si au aprins luminile telefoanelor mobile. Regele Mihai este inmormantat astazi in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges.

Ce s-a scandat in momentul in care sicriul Regelui Mihai a fost pus pe afetul de tun

Zeci de mii de bucuresteni sunt prezenti sambata in fata Palatului Regal pentru a-si lua ramas bun de la Regele Mihai. in momentul in care sicriul cu trupul Majestatii Sale a fost urcat.

De ce la ceremonia de ramas bun a Regelui Mihai a fost folosita copia Coroanei de Otel a Romaniei, si nu originalul. Explicatia directorului MNIR

Coroana de Otel a Romaniei originala, care este clasata in categoria Tezaur si se afla in colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR), nu poate fi folosita pentru ceremoniile funerare dedicate Regelui Mihai I pentru nu este prevazut in legislatie un astfel de scop, a explicat pentru Agentia de presa News. ro directorul institutiei muzeale, Ernest Oberlander-Tarnoveanu. in locul acesteia este utilizata o copie fidela.

Funeraliile Regelui Mihai: Trenul Regal in care se afla sicriul a pornit spre Curtea de Arges

Trenul Regal in care se afla sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai I a pornit sambata din Gara Baneasa spre Curtea de Arges. In tren se afla Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei, si membri ai Familiei Regale a Romaniei.

VIDEO Trupul neinsufletit al Regelui Mihai a venit in tara cu o aeronava militara. La Castelul Peles, numerosi oficiali s-au recules la catafalcul Regelui. Sicriul a fost adus in cursul serii la Bucuresti, fiind depus la Palatul Regal

Avionul militar care a adus in Romania sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a ajuns miercuri, putin inainte de ora 11. 00, pe aeroportul Otopeni. Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi dus la Castelul Peles, unde va ramane pentru cateva ore, apoi va fi transportat la Bucuresti si va fi depus in Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va ramane pana sambata, ziua in care va avea loc inmormantarea, la noua catedrala Episcopala de la Curtea de Arges. 55 Filosoful Mihai Sora, primul care a intrat in Sala Tronului, pentru a-i aduce un omagiu Regelui Mihai20. 30 Sicriul regelui Mihai, intampinat la Palatul Regal de peste 1. 000 de persoane care au aplaudat si au scandat Monarhia salveaza Romania!19. 15 Luminitele de sarbatori nu vor fi aprinse miercuri seara in Capitala pe traseul convoiului funerar al Regelui Mihai, a anuntat primarul general Gabriela Firea18. 05 Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a parasit Castelul Peles, acesta urmand sa fie adus in Capitala si depus la Palatul Regal.

LIVETEXT VIDEO Trupul neinsufletit al Regelui Mihai a venit in tara cu o aeronava militara. La Castelul Peles, numerosi oficiali s-au recules la catafalcul Regelui. Sicriul a fost adus in cursul serii la Bucuresti, fiind depus la Palatul Regal

Avionul militar care a adus in Romania sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a ajuns miercuri, putin inainte de ora 11. 00, pe aeroportul Otopeni. Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi dus la Castelul Peles, unde va ramane pentru cateva ore, apoi va fi transportat la Bucuresti si va fi depus in Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va ramane pana sambata, ziua in care va avea loc inmormantarea, la noua catedrala Episcopala de la Curtea de Arges. 30 Sicriul regelui Mihai, intampinat la Palatul Regal de peste 1. 000 de persoane care au aplaudat si au scandat Monarhia salveaza Romania!19. 15 Luminitele de sarbatori nu vor fi aprinse miercuri seara in Capitala pe traseul convoiului funerar al Regelui Mihai, a anuntat primarul general Gabriela Firea18. 05 Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a parasit Castelul Peles, acesta urmand sa fie adus in Capitala si depus la Palatul Regal15:20 Premierul Tudose si ministrii s-au recules la catafalcul Regelui Mihai14. 59 Liviu Dragnea, a venit la Peles, pentru a-i aduce un ultim omagiu regelui Mihai14:34 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Castelul Peles, unde a depus o coroana de flori si a aprins o lumanare13. 22 Cortegiul funerar a ajuns la Castelul Peles12:11Aproape 2. 500 de politisti, jandarmi, pompieri si medici SMURD, mobilizati pentru funeralii.

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a fost adus in tara

ACTUALIZARE 19:50 Sicriul cu trupul Regelui Mihai a parasit Castelul Peles; acesta va fi depus la Palatul Regal Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a parasit in aceasta seara Castelul Peles, acesta urmand sa fie adus in Capitala si depus la Palatul Regal. * ACTUALIZARE 19:35 Printul Charles va veni sambata pentru ceremoniile de la Bucuresti dedicate Regelui Mihai *ACTUALIZARE 17:30 Mihai Tudose: Regele Mihai I va ramane in memoria romanilor un simbol al demnitatii si nobletii *ACTUALIZARE 15:52 Premierul Tudose impreuna cu ministrii s-au recules la catafalcul Regelui Mihai *ACTUALIZARE 11:25 Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a fost adus in Romania, sosind, la ora 11. 00, cu o aeronava militara care a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda.

Ultimul drum al Regelui, plin de buruieni si gari in paragina (VIDEO)

Ultimul drum al Regelui Mihai, plin de buruieni si cladiri in paragina. Trenul Regal care duce sicriul Majestatii Sale circula de la Bucuresti la Curtea de Arges, pe asa-numitul Traseu Regal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )