Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trisorul din interior: un ofiter suedez a lucrat la NATO cu un CV masluit

Adevărul Adevărul,
Trisorul din interior: un ofiter suedez a lucrat la NATO cu un CV masluit

Cu un CV falsificat, un ofiter suedez a reusit sa ajunga reprezentant al tarii sale intr-o structura NATO. Informatia este dezvaluita de un cotidian suedez. continuă pe Adevărul

Un ofiter suedez isi reprezinta tara intr-o structura a NATO, desi CV-ul sau este falsificat

Un ofiter suedez, care si-a falsificat CV-ul, a ajuns reprezentant al Suediei intr-o structura a NATO, informatie dezvaluita miercuri de presa suedeza, citata de AFP, potrivit Agerpres. Conform cotidianului.

Un ofiter suedez a reusit cu un CV falsificat sa ajunga pana la sediul NATO

Un ofiter suedez care si-a falsificat CV-ul a reusit sa ajunga reprezentant al tarii sale intr-o structura a Aliantei Nord-Atlantice, informatie dezvaluita miercuri de presa suedeza. Conform cotidianului Dagens Nyheter, respectivul militar a mintit in CV cu privire la experienta sa si si-a falsificat o diploma de absolvire a unei scoli de ofiteri.

USR, criticat din interior: Nu mai e partidul oamenilor cinstiti. E la fel ca celelalte partide

Fostul membru USR Visinel Balan, suspendat din partid pentru timp de un an, a venit luni cu un mesaj critic la adresa formatiunii, afirmand ca niste hiene au pus mana pe USR si ca in interior s-a instaurat frica. Nu mai e partidul oamenilor cinstiti, onesti, pregatiti sa reformeze clasa politica. USR e la fel ca celelalte partide, a mai precizat acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )