Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tronul Regelui Mihai a fost gasit. Motivul uluitor pentru care nu a fost adus la inmormantarea Majestatii Sale

Antena3 Antena3,
Tronul Regelui Mihai a fost gasit. Motivul uluitor pentru care nu a fost adus la inmormantarea Majestatii Sale

O noua controversa in jurul Regelui Mihai. Tronul Majestatii Sale a fost gasit, dar nu a fost adus la inmormantarea acestuia. De ce nu a fost adus tronul la inmormantarea. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Cine este omul care a declansat uriasul scandal de coruptie al medicului Lucan; Explicatiile stiintifice pentru consumerismul la romani; A fost gasit tronul Regelui Mihai. De ce nu a fost adus pentru funeraliile nationale

Ultimii ceasornicari. O familie de romani tine in viata o meserie pe cale sa fie uitata. In epoca timpului care alearga prea repede, o familie de romani incearca sa duca mai departe tocmai meseria care masoara clipele. Cele mai frumoase traditii de Craciun. Craciunul este perioada traditiilor, a superstitiilor si a obiceiurilor transmise din generatie in generatie. Colindul, scenetele cu motive religioase si mesele bogate sunt nelipsite in toate colturile tarii.

Un jurnal a fost gasit asupra medicului Mihai Lucan. Ce i-ar fi cerut doctorul avocatei sale

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca in seara in care medicul Mihai Lucan a fost retinut, a fost gasit asupra lui un jurnal care continea date despre persoane din sistemul judiciar. Din.

MORMANTUL adevaratului MOS CRACIUN a fost gasit. Descoperirea arheologilor RASTOARNA tot ce se stia pana astazi (FOTO)

A fost gasit mormantul lui Mos Craciun! Mai multi oameni de stiinta sunt de parere ca au descoperit locul in care e ingropat Mos Craciun. Mormantul a fost descoperit in.

Ce nu s-a stiut despre Irina Walker, fiica cea mica a Regelui Mihai

Irina Walker s-a nascut pe28 februarie 1953, la Lausanne. Initial, era a cincea pe linia succesiunii la tronul Romaniei, insa, in 2013, in urma unui scandal in care a fost.

Prof. Dinu Giurescu, prima reactie dupa funeraliile Regelui Mihai: Reactia cetatenilor a fost foarte inteleapta

Profesorul Dinu C. Giurescu a vorbit pentru prima data despre evenimentele care s-au petrecut dupa ce Regele Mihai a incetat din viata. Am urmarit mai ales reactia cetatenilor care a fost fo.

S-A AFLAT! Cine este, de fapt, ELEVUL care a oferit CEA MAI IMPRESIONATA IMAGINE din timpul funerariilor REGELUI MIHAI, stand in GENUNCHI in fata catafalcului (FOTO)

Un copil care a venit la Palatul Regal pentru a putea sa vada sicriul in care se afla Regele Mihai si a aduce un ultim omagiu fostului suveran a devenit viral pe internet, ramand drept una din imaginile.

Mesajul Regelui Mihai I in decembrie 1989: Apelez la Armata Romana sa rastoarne imediat regimul din Romania

In zilele Revolutiei din decembrie 1989, regele Mihai I, aflat in exil, a transmis un mesaj, la radio, romanilor din tara si din strainatate si cerea Armatei Romane sa doboare regimul comunist.

SUA: Fost puscas marin, arestat pentru ca ar fi planuit un atentat in San Francisco, in perioada Sarbatorilor

Un fost puscas marin a fost arestat si inculpat vineri de Biroul Federal de Investigatii FBI) al SUA, fiind acuzat ca pregatea un atac terorist, inspirat de gruparea Statul Islamic, in perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )