Libnet.ro
UNICEF

09:45

Trump acuza Curtea Suprema a SUA de decizii oribile si cu incarcatura politica

Hotnews Hotnews,
 Trump acuza Curtea Suprema a SUA de decizii oribile si cu incarcatura politica

Presedintele american Donald Trump a reactionat joi pe Twitter la putin timp dupa decizia Curtii Supreme de a respinge abrogarea unui program pentru Visatori, masura care ar fi permis administratiei sa deporteze sute de mii de imigranti, calificand deciziile Curtii din ultima saptamana ca fiind oribile si cu incarcatura politica. continuă pe Hotnews

Lovitura pentru Trump: Curtea Suprema a SUA valideaza statutul a 700.000 de imigranti tineri, asa-numitii Dreamers

Curtea Suprema a Statelor Unite i-a aplicat joi o lovitura lui Donald Trump, validand masurile de protectie acordate de catre predecesorul sau Barack Obama unui numar de 700. 000 de imigranti tineri - Dreamers - pe care miliardarul republican voia sa le abroge, relateaza AFP.

SUA: Curtea Suprema recunoaste protejarea persoanelor LGBT de discriminare la locul de munca

Curtea Suprema a Statelor Unite a hotarat luni intr-o decizie de reper ca persoanele LGBT intra sub incidenta legii federale privind protejarea de discriminare la locul de munca, relateaza Reuters.

infrangere pentru Trump la Curtea Suprema: judecatorii refuza sa decida asupra oraselor sanctuar

Curtea Suprema a Statelor Unite i-a aplicat o lovitura presedintelui american Donald Trump in confruntarea acestuia cu statul California privind orasele sanctuar care protejeaza imigrantii de deportare, relateaza Reuters.

SUA: Curtea Suprema, o noua decizie impotriva lui Trump: Visatorii nu pot fi deportati

Curtea Suprema a Statelor Unite a aplicat o lovitura politicilor privind imigratia ale presedintelui Donald Trump, hotarand impotriva unei tentative de a elimina un program care protejeaza de deportare sute de mii de imigranti denumiti Visatori care au intrat ilegal in Statele Unite cand erau copii, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )