Libnet.ro
UNICEF

13:45

Trump acuza New York Times ca este inamicul poporului. Ce i-a raspuns directorul publicatiei

Adevărul Adevărul,
Trump acuza New York Times ca este inamicul poporului. Ce i-a raspuns directorul publicatiei

Donald Trump a catalogat ziarul The New York Times NYT) drept inamic al poporului in urma publicarii unui articol in care este acuzat de amestec in justitie, o expresie catalogata drept periculoasa de catre patronul cotidianului, care a reactionat imediat, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump acuza un nou val de stiri false in privinta sa

Presedintele american Donald Trump a calificat ca false informatiile aparute marti in ziarul The New York Times, conform carora liderul de la Casa Alba ar fi cerut anul trecut Departamentului de Justitie numirea.

Putin sugereaza ca statul paralel din SUA comploteaza impotriva lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat, miercuri, ca exista un stat paralel in interiorul Guvernului american care comploteaza impotriva lui Donald Trump, transmite New York Times.

Surpriza pe care a avut-o un barbat din New York cu un calculator vechi de 30 de ani

Un profesor din New York si-a descoperit computerul Apple, pe care-l folosea in copilarie si care acum este vechi de 30 de ani, si spre surpriza lui, inca functiona foarte bine, relateaza CNN. Si mai mare.

Cum s-a imbracat Meghan Markle la Baby Shower in New York

Cu cateva luni inainte de a deveni pentru prima oara mama, Meghan Markle a petrecut de Baby Shower la New York. Iata cum s-a imbracat Ducesa de Sussex la petrecere! .

Meghan Markle a zburat la New York pentru Baby Shower

Meghan Markle a zburat la New York pentru petrecerea Baby Shower, inainte de nastere, unde s-a distrat alaturi de cateva prietene apropiate. Iata ce se stie pana in acest moment.

Meghan Markle a petrecut cu prietenele intr-un hotel de lux din New York

Un hotel de lux din New York a gazduit petrecerea, in principiu secreta, in onoarea copilului pe care urmeaza sa-l aduca pe lume ducesa de Sussex, Meghan Markle. Ducesa, aflata in oras pentru prima data dupa.

Numai de bine. Cele mai cool tinute de la Saptamana Modei de la New York

Designerii americani au dictat ultimele tendinte la saptamana modei de la New York. Extravaganta si eleganta au fost cuvintele de ordine. Pentru sezonul toamna - iarna 2019, casele de moda de peste Ocean propun.

ATP New York: Reilley Opelka, primul titlu din cariera dupa ce a servit 156 de asi pe parcursul turneului

Americanul Reilly Opelka 89 ATP) a castigat primul titlu ATP din cariera, la New York, dupa ce l-a invins in finala pe canadianul Brayden Schnur 154 ATP), scor 6-1, 7)6-7, 7-67). Pe parcursul turneului, Opelka a servit nu mai putin de 156 de asi 2,11m inaltime).

Vladimir Putin: Statul paralel lucreaza mpotriva lui Trump si a administratiei sale

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ieri ca exista un stat paralel in SUA care lucreaza impotriva presedintelui Donald Trump, informeaza The New York Times, citat de The Hill.

NYT: Administratia Trump a reusit sa-i transforme pe germani n gaullisti, gata sa flirteze cu Rusia si sa contemple independenta strategica

Un ambasador francez mi-a destainuit observatia ca administratia Trump a realizat extraordinara performanta de a-i transforma pe germani in gaullisti. , scrie Roger Cohen in New York Times, citeaza Rador. Candva cel mai devotat membru al aliantei atlantice, o Germanie insultata a devenit acum scortoasa, descoperindu-si in sine flirtul rusesc si o farama din independenta strategica a lui De Gaulle. Washington Post: Pence canta fals din imnologia lui Trump unui auditoriu european impasibil .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )