Libnet.ro
UNICEF

06:15

Trump il acuza de tradare, razvratire, insurectie pe unul din liderii miscarii Black Lives Matter

Adevărul Adevărul,
Trump il acuza de tradare, razvratire, insurectie pe unul din liderii miscarii Black Lives Matter

Donald Trump il acuza pe unul dintre conducatorii miscarii Black Lives Matter BLM), Hawk Newsome, de faptul ca a indemnat la insurectie, intr-un interviu acordat postului sau preferat, Fox News, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

SUA: Presedintele Trump acuza apelul la revolta al miscarii de protest impotriva rasismului si distrugerea monumentelor

Presedintele Donald Trump l-a acuzat joi pe unul din liderii miscarii Black Lives Matter BLM, Vietile negrilor conteaza) ca a facut apel la revolta, intr-un interviu acordat Fox News, informeaza AFP, citata de Agerpres. Este tradare, razvratire, revolta!, a infierat pe Twitter presedintele american, cu referire la afirmatiile presedintelui filialei din New York a BLM, Hawk Newsome. Activistul declarase miercuri ca daca aceasta tara nu ne ofera ceea ce ne dorim, vom reduce acest sistem la cenusa si il vom inlocui. As putea vorbi la figurat sau literal, este o chestiune de interpretare, a adaugat el. Ulterior, acesta a explicat ca nu incurajeaza revoltele, dar ca nici nu le condamna.

Unul din patru cetateni ai Uniunii Europene considera acceptabila mituirea ocazionala a unui functionar public

Unul din patru cetateni ai Uniunii Europene considera ca este acceptabil sa mituiasca ocazional un functionar public pentru a grabi rezolvarea unor probleme administrative urgente, arata un sondaj al Agentiei pentru Drepturi Fundamentale publicat miercuri, relateaza Politico.

Doua tiruri s-au ciocnit pe Autostrada Soarelui. Unul din ele a luat foc in urma impactului puternic

Doua tiruri s-au ciocnit, joi dimineata, pe drumul spre mare. in urma imapctului puternic unul dintre vehicule a izbucnit in flacari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3066 seconds )