Libnet.ro
UNICEF

06:15

Trump ameninta din nou China cu taxe vamale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump ameninta din nou China cu taxe vamale

Donald Trump este pregatit sa impuna noi tarife vamale pentru importuri din China in valoare de 500 de miliarde de dolari, amenintand sa escaladeze actualul conflict comercial cu statul asiatic, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Tensiunile comerciale, din nou in atentia investitorilor

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent vineri, dupa ce presedintele american Donald Trump a amenintat China cu noi taxe vamale.

Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani

Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani, de data aceasta prin netranspunerea in legislatia nationala a Directivei 2015/849 privind combaterea spalarii banilor. Paguba produsa de Guvern este, de data aceasta, dubla: mai intai pentru ca, prin netranspunerea directivei, finantele Romaniei si ale romanilor sunt mai vunerabile in fata evazionistilor si a infractorilor care spala bani. Apoi fiindca, netranspunand directiva la timp, Comisia a propus penalitati Romaniei, sume care vor fi platite tot din bugetul statului, adica din banii platitorilor de taxe, conform unui comuniat de presa remis Redactiei noastre.

CRISTIAN POMOHACI, din nou in centrul atentiei! Totul a avut loc in PARC! De data asta...

Cristian Pomohaci este din nou in centrul atentiei! Acuzatiile sexuale de anul trecut, care i-au determinat pe sefii BOR sa il alunge din biserica, nu i-au afectat, insa, afacerile si cariera.

CRISTIAN POMOHACI a comis-o din nou! Totul s-a intamplat in Parc! De data asta e prea de TOT...

Cristian Pomohaci este din nou in centrul atentiei! Acuzatiile sexuale de anul trecut care i-au determinat pe sefii BOR sa il alunge din biserica, nu i-au afecat afacerile si cariera muzicala. Recent, fostul.

Trump anunta ca este pregatit sa impuna noi taxe vamale Chinei

Donald Trump a declarat ca este pregatit sa impuna noi taxe pentru importuri din China, vizand de aceasta data marfuri in valoare de 500 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Trump evoca din nou intalnirea cu Putin si ancheta lui Mueller: Nu am cedat nimic, ei ar trebui sa abandoneze acum vanatoarea de vrajitoare

Criticat pentru atitudinea sa concilianta fata de Vladimir Putin, presedintele american Donald Trump a dat asigurari luni ca nu a cedat nimic la intalnirea avuta acum o saptamana la Helsinki, in Finlanda, cu omologul sau rus.

Donald Trump, SCOS din MINTI de ancheta privind ingerinta rusilor in alegeri: O RUSINE pentru America

Presedintele american Donald Trump pare sa fie scos din minti de ancheta procurorului special Robert Mueller referitoare la o posibila intelegere intre echipa sa de campanie si Rusia. Liderul de la Casa Alba a .

VIDEO Liverpool - Borussia Dortmund 1-3 / Loris Karius a gafat din nou

Liverpool, finalista la ultima editie a Champions League, a fost invinsa de Borussia Dortmund, scor 3-1, intr-o partida din cadrul turneului amical International Champions Cup. Confruntarea a avut loc la Charlotte Carolina de Nord), pe Bank of America Stadium.

Firea miluieste din nou Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a ocupat in ultima vreme de propria sa imagine in ochii electoratului din Bucuresti si a promovat saptamana trecuta o serie de trei videoclipuri in care se lauda cu realizarile din mandatul ei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )