Libnet.ro
UNICEF

17:15

Trump ameninta ca va taxa cu 20% importurile de autoturisme din UE: Fabricati-le aici!

Adevărul Adevărul,
Trump ameninta ca va taxa cu 20% importurile de autoturisme din UE: Fabricati-le aici!

Presedintele american Donald Trump a amenintat astazi, odata cu intrarea in vigoare a unor taxe pentru zeci de produse importate in UE din SUA, ca va impune o taxa vamala de 20% pentru autoturismele din blocul comunitar, relateaza agentiile internationale de presa. continuă pe Adevărul

Trump ameninta cu o noua taxa vamala

Presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat astazi ca, dupa taxele vamale impuse pe otelul si aluminiul importate din Uniunea Europeana, ar putea institui o taxa vamala de 20% pe importurile de autoturisme din statele blocului comunitar, relateaza agentiile AFP si dpa.

Donald Trump ameninta cu taxe uriase asupra tuturor vehiculelor importate din tarile europene

Presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat vineri ca, dupa taxele vamale impuse pe otelul si aluminiul importate din Uniunea Europeana, ar putea institui o taxa vamala de 20% pe importurile de autoturisme din.

Trump ameninta ca va impune noi taxe importurilor din China

Presedintele american Donald Trump ameninta ca va impune noi taxe pentru importuri in valoare de 200 de miliarde de dolari din China, apropriindu-se si mai mult de un razboi financiar, scrie The Guardian.

Razboi comercial SUA-UE: Donald Trump ameninta cu noi masuri impotriva produselor europene

Razboiul comercial intre Statele Unite si Uniunea Europeana capata noi proportii! Donald Trump a amenintat vineri ca va impune taxe vamale de 20% pentru masinile importate din Uniunea Europeana, ca urmare a.

Ameninta noi taxe importurilor din China

Presedintele american Donald Trump ameninta ca va impune noi taxe pentru importuri in valoare de 200 de miliarde de dolari din China, apropriindu-se si mai mult de un razboi financiar, transmite News. ro.

Preturile alimentelor din tara noastra, cele mai mici din UE

Preturile la bunurile si serviciile de consum variau semnificativ in Uniunea Europeana UE), in anul 2017, in conditiile in care in Danemarca si Luxemburg preturile se situau la 142%, respectiv 127% fata de media din UE, la polul opus fiind Bulgaria 48%) si Romania, unde preturile se situau la 52%, fata de media din UE, arata datele publicate de Eurostat, citate de Agerpres.

Bancile din UE - sa aiba maxim 5% credite neperformante

Bancile din Uniunea Europeana ar trebui sa reduca ponderea creditelor neperformante la maximum 5% din volumul total al creditelor, conform propunerii facute, ieri, de Germania si Franta intr-un document comun, o recomandare care ar putea sa oblige o parte dintre statele din UE sa urgenteze procedurile de vanzare a creditelor neperformante, transmite Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )