Libnet.ro
UNICEF

15:17

Trump, despre ntlnirea cu Putin de la Helsinki: Am fost criticat de presa stirilor false / Ipocriti

Hotnews Hotnews,
 Trump, despre ntlnirea cu Putin de la Helsinki: Am fost criticat de presa stirilor false / Ipocriti

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar fi fost criticat de presa stirilor false indiferent daca ar fi fost dur sau nu in discutiile de la Helsinki cu omologul sau rus, Vladimir Putin, pe fondul criticilor ca a sugerat ca are incredere mai mare in Putin decat in serviciile secrete americane, relateaza Mediafax. De asemenea, acesta a sugerat ca cei care l-au criticat sunt ipocriti. continuă pe Hotnews

Cum s-a remarcat Melania la intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin - VIDEO

La intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin a fost prezenta si Prima Doamna a SUA, care a ales sa se faca remarcata la aceasta ocazie si printr-o tinuta de bun gust. Melania Trump a purtat un.

Trump: Niciun presedinte nu a fost atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu

Donald Trump a declarat ca nu a existat vreodata un presedinte atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu. Presedintele american a reactionat astfel dupa ce a fost criticat pentru atitudinea pe care a avut-o.

Tudorel Toader, replica dupa ce a fost criticat de sefa Curtii Supreme: Sa intelegem ca este normal ca un judecator de rang inalt sa faca politica?

Tudorel Toader a criticat-o pe sefa Inaltei Curti, Cristina Tarcea, care, intr-un interviu, a facut mai multe declaratii cu privire la situatia actuala din Justitie.

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )