Libnet.ro
UNICEF

12:45

Trump si dubiul existential privind angajamentul NATO

Adevărul Adevărul,
Trump si dubiul existential privind angajamentul NATO

Lucrurile incep sa devina foarte serioase, pe masura ce temerile privind existenta viitoare a institutiilor fundamentale ale spatiului euro-atlantic sunt alimentate nu doar de presupuneri, ci de fapte concrete, toate in linia care duce, cu voia deplina a lui Trump, inspre gara unde Putin asteapta, linistit si zambitor, trenul victoriei sale impotriva Occidentului necrestin-ortodox, dusmanos si agresiv. continuă pe Adevărul

Declaratiile lui Trump cu privire la Muntenegru pun pe jar NATO. A facut exact jocul lui Putin

Lucrurile incep sa devina foarte serioase, pe masura ce temerile privind existenta viitoare a institutiilor fundamentale ale spatiului euro-atlantic sunt alimentate nu doar de presupuneri, ci de fapte concrete, toate in linia care duce, cu voia deplina a lui Trump, inspre gara unde Putin asteapta, linistit si zambitor, trenul victoriei sale impotriva Occidentului necrestin-ortodox, dusmanos si agresiv.

Donald Trump pune sub semnul intrebarii NATO: De ce am apara o tara-membru de mici dimensiuni ca Muntenegru? Asta poate declansa al Treilea Razboi Mondial (VIDEO)

Donald Trump face declaratii socante. Presedintele SUA se intreaba retoric daca merita aparat un stat membru de dimensiunile Muntenegru, care s-ar putea incheia cu un al Treilea Rasboi Mondial. De ce am.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )