Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trump, dupa victoria din alegeri a lui Boris Johnson: Regatul Unit al Marii Britanii si SUA vor fi acum libere sa incheie un nou Acord Comercial de anvergura dupa BREXIT

B1 B1,
Trump, dupa victoria din alegeri a lui Boris Johnson: Regatul Unit al Marii Britanii si SUA vor fi acum libere sa incheie un nou Acord Comercial de anvergura dupa BREXIT

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut o victorie clara joi in alegeri parlamentare anticipate din Marea Britanie dupa ce a reusit sa obtina pentru Partidul Conservator majoritatea in noul Parlament ceea ce. continuă pe B1

Scotienii vorbesc iar de independenta dupa alegerile din Marea Britanie: Boris Johnson nu are un mandat solid de a ne scoate din UE

Scotia trebuie sa primeasca autorizatia de a organiza un nou referendum privind statutul sau in Regatul Unit dupa victoria zdrobitoare a nationalistilor in alegerile parlamentare desfasurate joi, a declarat vineri lidera executivului scotian Nicola Sturgeon, potrivit Reuters, preluata de Agerpres.

VIDEO Alegeri ca-n filme. Boris Johnson a plecat la colindat in ajunul anticipatelor, imitand celebra scena din Love, Actually Cum a reactionat Hugh Grant

Britanicii vor fi chemati joi la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit. Nimic romantic in nesfarsitele dezbateri pe tema. Si totusi, Boris Johnson a decis sa isi incerce norocul plecand la colindat dupa voturi si incercand sa il imite pe fermecatorul David, premierul interpretat de Hugh Grant in filmul devenit deja un clasic al Craciunului, Love, Actually.

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

Ce inseamna pentru Brexit victoria lui Boris Johnson in alegerile din Marea Britanie

Victoria Partidului Conservator al lui Boris Johnson din alegerile britanice de joi pune Brexitul in linie dreapta, insa acesta este doar inceputul.

Vladimir Putin vrea un dialog constructiv cu Boris Johnson

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca doreste un dialog constructiv cu premierul britanic in exercitiu Boris Johnson, dupa victoria sa clara in alegerile legislative anticipate, in contextul in care cele doua tari intretin relatii dificile, relateaza AFP.

Premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie

Dupa victoria zdrobitoare obtinuta in urma alegerilor anticipate organizate joi, premierul britanic, Boris Johnson, si-a reiterat promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie. Voi pune capat acestor.

Alegeri in Regatul Unit. Boris Johnson a obtinut o victorie rasunatoare

Victorie zdrobitoare pentru Partidul Conservator al premierului Boris Johnson, in alegerile anticipate din Marea Britanie.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a obtinut majoritatea absoluta in Parlamentul britanic

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut majoritatea in Parlamentul britanic, partidul sau conservator trecand pragul de 326 de locuri din cele 650 ale Camerei Comunelor, potrivit rezultatelor oficiale publicate vineri, relateaza AFP si Reuters.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

Premierul Boris Johnson a votat la alegerile anticipate din Marea Britanie, desfasurate joi. Acesta a ven it la sectia de votare insotit de cainele sau Dilyn pe care l-a pupat in fata fotografilor care il.

BORIS JOHNSON: Sa realizam Brexitul!

Premierul britanic in exercitiu Boris Johnson a devenit, vineri, unul dintre cei mai puternici oameni din Regatul Unit, in urma triumfului sau in alegerile legislative anticipate, care-i permite sa-si onoreze promisiunea de a scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 ianuarie, dupa trei ani si jumatate de sfasieri.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )