Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump il felicita pe Johnson pentru victoria sa in alegerile legislative anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump il felicita pe Johnson pentru victoria sa in alegerile legislative anticipate

Presedintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic in exercitiu Boris Johnson pentru marea sa victorie in alegerile legislative anticipate de joi, care deschid acum calea unui acord comercial cu Statele Unite, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Presedinta Partidului Liberal Democrat din Marea Britanie, Jo Swinson, si-a pierdut mandatul de deputata in alegerile legislative

Presedinta Partidului Liberal Democrat Lib-dem) Jo Swinson si-a pierdut mandatul de deputata in alegerile legislative anticipate britanice de joi, marcate de o victorie zdrobitoare a Partidului Conservator Tories) al premierului in exercitiu Boris Johnson, relateaza AFP.

Vladimir Putin vrea un dialog constructiv cu Boris Johnson

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca doreste un dialog constructiv cu premierul britanic in exercitiu Boris Johnson, dupa victoria sa clara in alegerile legislative anticipate, in contextul in care cele doua tari intretin relatii dificile, relateaza AFP.

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

BORIS JOHNSON: Sa realizam Brexitul!

Premierul britanic in exercitiu Boris Johnson a devenit, vineri, unul dintre cei mai puternici oameni din Regatul Unit, in urma triumfului sau in alegerile legislative anticipate, care-i permite sa-si onoreze promisiunea de a scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 ianuarie, dupa trei ani si jumatate de sfasieri.

Johnson, insarcinat de Regina Elisabeta a II-a sa formeze Guvernul in urma victoriei in alegeri

Regina Elizabeth a II-a l-a primit la Palatul Buckingham, vineri, pe Boris Johnson, care a obtinut o victorie zdrobitoare in alegerile legislative anticipate de joi, si l-a insarcinat sa formeze Gvernul, dupa care liderul conservator s-a dus la numarul 10, pe Downing Street, relateaza The Associated Press.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )