Libnet.ro
UNICEF

10:45

Trump a impus restrictii de calatorie in Statele Unite pentru membrii Partidului Comunist Chinez

Adevărul Adevărul,
Trump a impus restrictii de calatorie in Statele Unite pentru membrii Partidului Comunist Chinez

Administratia americana impune restrictii de calatorie in Statele Unite membrilor Partidului Comunist Chinez PCC, unic) si familiilor acestora, o masura denuntata de China, dezvaluie The New York Times NYT). continuă pe Adevărul

Administratia Trump a introdus restrictii de calatorie in SUA pentru membrii Partidului Comunist Chinez si familiile acestora. in teorie, ar putea fi afectati 270 milioane de chinezi

Administratia Trump a emis miercuri noi decizii care afecteaza calatoriile in Statele Unite ale membrilor Partidului Comunist Chinez PCC) si ale familiilor apropiate ale acestora, o masura ce va exacerba cu siguranta tensiunile dintre cele doua tari, scrie New York Times.

Statele Unite au acuzat China de incalcarea obligatiei de a impune sanctiuni internationale Coreii de Nord

Statele Unite au acuzat, marti, China de incalcarea flagranta a obligatiei de a impune sanctiuni internationale Coreii de Nord si au oferit recompense de pana la 5 milioane de dolari pentru informatii legate de nrespectarea sanctiunilor, transmite Reuters.

Statele Unite sustin Romania pentru a deveni lider regional si european, anunta Zuckerman

Statele Unite sustin Romania pentru a deveni lider regional si european, a anuntat ambasadorul Adria.

Adrian Zuckerman, mesaj de Ziua Nationala: Statele Unite vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei Nationale, si a precizat ca Statele Unite vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european. Diplomatul american a avut un mesaj video in care a felicitat poporul roman pentru sarbatorirea a 102 ani de la Ziua Marii Uniri.

Peste 2.500 de morti COVID-19 in 24 de ore in Statele Unite

Statele Unite, care de mai multe saptamani se confrunta cu o recrudescenta a pandemiei, au deplans marti peste 2. 500 de morti din cauza coronavirusului in 24 de ore, un record de la sfarsitul lui aprilie, potrivit datelor raportate de universitatea americana Johns Hopkins, citate de AFP.

Statele Unite mentin 2500 de militari in Afganistan iar militarii romani raman alaturi de ei

Statele Unite mentin anul viitor 2500 de militari in Afganistan, iar militarii romani raman si ei in.

ZUCKERMAN: Statele Unite vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european

Ambasadorul american la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a subliniat ca Statele Unite vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european, el transmitand un mesaj video in care a felicitat poporul roman la sarbatorirea a 102 ani de la Ziua Marii Uniri, conform Agerpres.

De ce infrangerea lui Trump constituie o lovitura grea pentru populistii de dreapta din intreaga lume

Infrangerea lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din Statele Unite reprezinta o veste proasta pentru populistii de dreapta, deoarece acestia ar urma sa devina din ce in ce mai izolati, comenteaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )