Libnet.ro
UNICEF

19:15

Trump a incalcat protocolul regal, dezvaluind detalii din discutia cu Regina

Adevărul Adevărul,
Trump a incalcat protocolul regal, dezvaluind detalii din discutia cu Regina

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-un interviu ca are de gand sa candideze la prezidentialele americane din 2020, conform ziarului Mail on Sunday, citat de Reuters. continuă pe Adevărul

Donald Trump incalca protocolul regal si dezvaluie ca regina i-a spus ca Brexitul este o problema foarte complexa

Presedintele american Donald Trump pare sa fi incalcat protocolul regal facand publica discutia sa privata cu regina Elisabeta a II-a care, potrivit liderului de la Casa Alba, considera ca Brexit-ul este o problema foarte complexa, intr-un.

Trump incalca protocolul regal si dezvaluie ce i-a spus regina Angliei in privat

Presedintele american Donald Trump pare sa fi incalcat protocolul regal facand publica discutia sa privata cu regina Elisabeta a II-a care, potrivit liderului de la Casa Alba, considera ca Brexit-ul este o.

Meghan Markle a incalcat protocolul regal comentand un subiect politic sensibil: persoana care a dat-o de gol a incercat sa remedieze situatia

In timpul primului turneu regal alaturi de sotul ei, Printul Harry, Ducesa de Sussex a facut o greseala de protocol semnificativa, potrivit cutumelor monarhiei, starnind controverse. Persoana care a dezvaluit acest lucru a incercat ulterior sa remedieze situatia, insa a fost prea tarziu.

VIDEO Trump a incalcat protocolul la intalnirea cu Regina Elisabeta, iar gafa a starnit o furtuna pe retelele sociale

In cadrul intalnirii de la Castelul Windsor dintre presedintele american Donald Trump si Regina Marii Britanii, o intrevedere plina de momente de protocol de la traditionalul ceai la strangerea de mana pentru fotografi un moment stanjenitor a starnit valuri pe retelele sociale.

Tariceanu, detalii din culisele redefinirii abuzului in serviciu: Ne-am gandit ca, daca luam aceasta decizie, o sa sara lumea: vreti sa-l salvati pe Liviu Dragnea

Calin Popescu Tariceanu a povestit joi seara din culisele discutiilor din interiorul coalitiei care au dus la modificarea infractiunii de abuz in serviciu. Liderul ALDE a sustinut ca ministrul Justitiei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )