Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trump justifica folosirea expresiei misiune indeplinita prin care a salutat atacurile contra regimului sirian

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump justifica folosirea expresiei misiune indeplinita prin care a salutat atacurile contra regimului sirian

Donald Trump a justificat alegerea expresiei misiune indeplinita pentru a saluta atacurile contra regimului sirian, o formula care a capatat anumite conotatii dupa ce predecesorul sau republican, George W. Bush, a auntat prin ea, premature, sfarsitul Razboiului din Irak, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Cum justifica Trump folosirea expresiei misiune indeplinita, prin care a salutat atacurile contra regimului sirian

Donald Trump a justificat de ce a ales expresia misiune indeplinita pentru a saluta atacurile contra regimului sirian, o formula care a capatat anumite conotatii dupa ce predecesorul sau republican George W. Bush a auntat prin ea prematur sfarsitul Razboiului din Irak, scrie AFP.

Donald Trump, dupa bombardarea Siriei: Misiune indeplinita. O lovitura perfect executata

Presedintele american Donald Trump a salutat sambata o lovitura perfect executata si a multumit aliatilor francez si britanic pentru misiunea indeplinita in Siria, transmit Reuters, dpa si.

Misiune indeplinita?

Sa fi fost operatiunea Hamilton, asa cum pare sa fi fost numele de cod al actiunii militare comune a SUA, Frantei si Marii Britanii, o misiune indeplinita? Mission Accomplished!, asa aprecia intr-un tweet presedintele SUA, Donald Trump, rezultatul atacului aerian conjugat americano-franco-britanic din dimineata zilei de 14 aprilie asupra a trei obiective din Damasc si la Homs, in centrul Siriei.

Donald Trump, dupa atacul din Siria: Misiune indeplinita!

Presedintele american Donald Trump a salutat atacul de peste noapte asupra Siriei si a sustinut ca a fost executat perfect, scrie The Guardian.

Sase feluri prin care retailerii isi folosesc magazinele fizice pentru a-si dezvolta businessul

Epoca magazinelor cu suprafata mare a apus, dupa cum ne-au demonstrat retailerii americani precum Target, Best Buy si Kohls, care si-au inchis unitatile fizice si cauta parteneri pentru a umple spatiile goale. Zilele acestea, cand consumatorii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2336 seconds )