Libnet.ro
UNICEF

11:00

Trump l-a gratiat pe prietenul sau Roger Stone

Hotnews Hotnews,
 Trump l-a gratiat pe prietenul sau Roger Stone

Presedintele american, Donald Trump, i-a comutat pedeapsa cu inchisoarea prietenului sau Roger Stone, condamnat in februarie la 40 de luni de inchisoare in cadrul anchetei privind ingerinta rusa in campania prezidentiala din 2016, a facut cunoscut vineri Casa Alba, scrie AFP. Facebook elimina postarile mai vechi ale lui Roger Stone, un apropiat al presedintelui Trump. continuă pe Hotnews

Donald Trump l-a gratiat pe prietenul sau Roger Stone

Presedintele american, Donald Trump, i-a comutat pedeapsa cu inchisoarea prietenului sau Roger Stone, condamnat in februarie la 40 de luni de inchisoare.

Donald Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Roger Stone, condamnat la 3 ani de inchisoare

Presedintele SUA Donald Trump l-a gratiat pe prietenul sau de o viata, fostul sau consilier Roger Stone, care a fost condamnat la 40 de luni de inchisoare, fiind acuzat ca i-a mintit pe unii membri ai Congresului, pentru a-l proteja pe Trump. Anuntul a venit la cateva zile dupa ce Stone a fost raportat la o inchisoare federala din Georgia.

Senatorul republican Mitt Romney: Decizia lui Trump de a-l gratia pe Roger Stone, un act de coruptie fara precedent

Senatorul republican Mitt Romney, unul dintre foarte putinii membri ai partidului prezidential care il critica deschis pe Donald Trump, a denuntat dur sambata decizia liderului de la Casa Alba de a-i comuta pedeapsa cu inchisoarea a prietenului sau Roger Stone, care scapa astfel de detentie, relateaza Agerpres.

Facebook a eliminat conturi apartinand unui vechi aliat al lui Trump, consilierul Roger Stone, precum si ale apropiatilor presedintelui brazilian Bolsonaro

Facebook a anuntat miercuri ca a eliminat 50 de conturi si pagini personale si profesionale care au legatura cu Roger Stone, consilier vechi al lui Donald Trump, care urmeaza sa se prezinte la inchisoare saptamana viitoare. Masuri similare a luat si in cazul unor conturi ale familiei liderului brazilian Jair Bolsonaro, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )