Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trump, un nou atac la adresa ambasadorului britanic la Washington: Un tip foarte prost

Hotnews Hotnews,
 Trump, un nou atac la adresa ambasadorului britanic la Washington: Un tip foarte prost

Presedintele american Donald Trump l-a calificat marti pe ambasadorul britanic la Washington drept un tip foarte prost, intr-o serie de mesaje pe Twitter care reiau atacurile la adresa premierului Theresa May, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump ii descalifica pe ambasadorul britanic la Washington: Un tip foarte prost

Presedintele SUA, Donald Trump, a lansat un atac dur la adresa ambasadorului britanic la Washington, marti, ca raspunsla insultele pe care diplomatul londonez le-a facut in privat) la adresa administratiei.

Trump ameninta cu ruperea legaturilor diplomatice in cazul ambasadorului britanic: Nu vom mai avea de-a face cu el

Donald Trump a lansat un atac dur la adresa Theresei May spunand ca SUA nu mai are ce sa discute cu ambasadorul britanic la Washington, ca nu va mai avea de-a face cu el, dupa ce diplomatul l-a numit pe presedintele american incompetent si a descris administratia Trump ca disfunctionala intr- o serie de note care au ajuns duminica in presa.

Raspunsul dat de Donald Trump ambasadorului britanic care i-a caracterizat administratia drept disfunctionala intr-un mod unic

Ambasadorul britanic in Statele Unite numai este agreat si nu se va mai trata cu el, iar Theresa May a facut un dezastru cu Brexitul, a precizat presedintele american, Donald Trump, in doua postari pe Twitter, de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )