Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trump recunoaste amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016

Adevărul Adevărul,
Trump recunoaste amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari marti ca recunoaste concluziile serviciilor secrete americane potrivit carora Rusia s-a amestecat in campania prezidentiala din 2016, cautand astfel sa potoleasca o controversa aprinsa dupa summitul sau de luni cu Vladimir Putin, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Roger Stone, fostul consilier al lui Trump, spune ca probabil el este americanul citat n dosarul n care 12 agenti ai serviciilor secrete ruse au fost inculpati n SUA pentru ingerinte n alegerile prezidentiale din 2016

Fostul consilier de campanie al lui Donald Trump, Roger Stone, a admis ca el este probabil asociatul presedintelui SUA despre care anchetatorii spun ca ar fi avut contact frecvent cu agentii secreti rusi, in dosarul ingerintei Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016, relateazaThe Guardian. Asta dupa ce Departamentul american al Justitiei a inculpat, vineri, 12 agenti ai serviciilorde informatii ruse suspectati de atacuri cibernetice comise in timpul scrutinului prezidential desfasurat in Statele Unite in 2016.

Prestatia lui Trump la summitul cu Putin, criticata de republicani: A esuat n a apara America /Ocazie ratata de a trage la raspundere Rusia pentru amestecul din 2016

Senatorul republican John McCain a spus ca summitul presedintelui SUA, Donald Trump, cu liderul Rusiei, Vladimir Putin, de la Helsinki, a fost o greseala tragica si unul dintre cele mai grave momente din istoria presedintiei americane, relateaza Reuters si AFP. Totodata, republicanul Bob Corker, presedinte al Comisiei pentru Relatii Externe a Senatului american, a spus ca afirmatiile presedintelui Donald Trump a facut ca America sa para ca usor de manipulat, aratand ca este dezamagit ca liderul american nu a aparat Serviciile Secrete, dupa ce Putin a negat interferenta in alegerile prezidentiale din 2016.

Trump si Putin, fata n fata. Mizele summitului ruso-american de la Helsinki

Presedintele american Donald Trump ajunge luni la Helsinki, la prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, intr-un climat de confuzie din cauza contrastului dintre discursul sau conciliant fata de Rusia si sanctiunile administratiei sale la adresa guvernarii de la Moscova si in umbra anchetei procurorului special Robert Mueller privind presupusa implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA din 2016, comenteaza EFE, citata deAgerpres.

Trump incearca sa calmeze furtuna politica dupa summitul cu Putin

Presedintele american Donald Trump a incercat sa calmeze furtuna politica provocata de esecul de a-l face responsabil pe presedintele rus Vladimir Putin pentru amestecul rus in alegerile prezidentiale din SUA di.

Oferta tentanta a lui Putin pentru Trump: gestionarea pietei mondiale a gazelor

In timpul intailnirii de luni de la Helinki, presedintele rus Vladimir Putin i0-a facut cateva oferte tentante omologului sau american: estionarea pietei mondiale a gazelor, nterogarea agentilor rusi acuzati de amestec in alegerile americane din 2016, prelungirea tratatului START. Deocamdata nu stim care a fost raspunsul si contraoferta liderului american.

Ipoteza exploziva! Care ar putea fi cele doua nume propuse de PSD pentru alegerile prezidentiale

Ipoteza exploziva, mai ales in contextul situatiei juridice extrem de incerte a lui Liviu Dragnea. Acesta ar putea sa nu fie candidatul PSD la prezidentialele din 2019 si, dupa condamnarea la inchisoare cu.

SUA: 12 agenti rusi, inculpati pentru piratarea calculatoarelor Partidului Democrat inaintea alegerilor din 2016

Doisprezece agenti ai serviciilor de informatii ale Rusiei au fost inculpati pentru piratarea calculatoarelor Partidului Democrat american inaintea scrutinului prezidential din SUA din noiembrie 2016, a comunicat vineri Departamentul Justitiei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )