Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump: SUA si China au ajuns la un acord comercial preliminar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump: SUA si China au ajuns la un acord comercial preliminar

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri, ca SUA au ajuns la un acord comercial cu China, astfel ca Washingtonul va renunta sa mai introduca tarife vamale suplimentare pentru bunurile din China, care erau planificate sa intre in vigoare duminica, informeaza Reuters si AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump: SUA au ajuns la un acord comercial cu China

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca SUA au ajuns la un acord comercial cu China, astfel ca Washingtonul va renunta sa mai introduca tarife vamale suplimentare, care incepand de duminica.

China anunta un acord comercial cu Statele Unite

China a anuntat un acord comercial cu Statele Unite, care include o reducere etapizata a drepturilor vamale americane care vizeaza importurile chinezesti si afecteaza economia mondiala, scrie AFP.

UPDATE China anunta un acord comercial de principiu cu Statele Unite SUA renunta sa impuna noi taxe vamale Chinei Care sunt principalele puncte ale acordului

China a anuntat vineri un acord comercial cu Statele Unite, care include o reducere etapizata a drepturilor vamale americane care vizeaza importurile chinezesti si afecteaza economia mondiala, scrie AFP.

BURSELE DIN LUME Pietele europene, stimulate de acordul SUA-China si victoria conservatorilor in Marea Britanie

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, dupa aparitia informatiilor legate de faptul ca SUA si China au incheiat faza intai a acordului lor comercial, respfectiv dupa ce Partidul Conservator din Marea Britanie a castigat alegerile parlamentare anticipate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )