Libnet.ro
UNICEF

20:45

Trump urmeaza sa-si lanseze campania in alegerile din 2020 la mijlocul lui iunie

Adevărul Adevărul,
Trump urmeaza sa-si lanseze campania in alegerile din 2020 la mijlocul lui iunie

Donald Trump vrea sa-si lanseze la jumatatea lui iunie campania oficiala in vederea realegerii, in noiembrie 2020, au declarat luni surse anonime de la Casa Alba pentru Reuters. continuă pe Adevărul

UEFA a comunicat oferta de bilete pentru Campionatul European din 2020: preturi incepand de la 30 de euro

UEFA a anuntat politica de vanzare a biletelor, precum si preturile acestora, pentru Campionatul European din 2020, competitie care va fi organizata, in premiera, pe intreg cuprinsul Europei, in vederea marcarii celei de-a 60-a aniversari, informeaza frf. ro.

Trump ii indeamna pe activistii anti-avort sa ramana uniti inaintea alegerilor din 2020

Presedintele american Donald Trump s-a distantat de noua lege restrictiva anti-avort din Alabama, prin expunerea unor viziuni personale diferite, chiar in timp ce ii indemna pe activistii anti-avort sa ramana uniti, odata cu indreptarea tarii catre alegerile din 2020, scrie Associated Press.

Alegerile europarlamentare Ultimele zile de campanie inaintea scrutinului. Care sunt principalele mize si de ce conteaza alegerile din Uniunea Europeana

Alegerile europarlamentare intra in linie dreapta, acestea fiind ultimele zile de campanie inainte ca cetatenii europeni sa mearga deja la urne incepand de joi, in conditiile in care scrutinul se desfasoara in perioada 23-26 mai. Ironic, printre primii europeni care vor fi chemati sa decida asupra modului in care va arata Europa viitorului sunt chiar britanicii, in conditiile in care Marea Britanie participa la scrutin dupa amanarea Brexit-ului din cauza tensiunilor politice de la Londra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )