Libnet.ro
UNICEF

10:15

Trump vrea sa retraga SUA din acordul nuclear cu Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump vrea sa retraga SUA din acordul nuclear cu Rusia

Moscova: Ce face Trump reprezinta un pas periculos Presedintele american Donald Trump a anuntat, recent, ca va retrage Statele Unite din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), acuzand Rusia ca incalca acest acord ce dateaza din 1987. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987. Oficial rus: Decizia SUA de a se retrage din Tratatul INF reprezinta un pas periculos.

Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

VIDEO Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

China: SU gresesc iesind din acordul nuclear cu Rusia

Statele Unite fac o greseala prin retragerea din acordul nuclear cu Rusia,afirma oficialii de la Beijing, scrie Reuters. Hua Chungying, purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe din China, a declarat intr-o conferinta de presa ca statul chinez se opune retragerii SUA.

Presa in diagonala: Retragerea SUA din tratatul nuclear, un ping pong ntre SUA si Rusia. Temerile Rusiei si cum se pozitioneaza ceilalti jucatori

Rusia ii da replica Americii pe tema retragerii din tratatul nuclear si il avertizeaza pe Trump risca sa creeze noi tensiuni militare si va da o lovitura grava securitatii globale, scrie Financial Times. Mai mult, rusii de la Regnum avertizeaza ca daca Rusia nu reactioneaza, rachetele vor ajunge in Ucraina si in Georgia. Si Ria Novosti. sustine aceasta pozitie aratand ca Ucraina a declarat ca manifesta intelegere fata de planurile SUA. LE VIF considera ca retragerea americana din tratatul nuclear cu Rusia este un pas periculos, in timp ce Al Jazeera se intreaba la ce poate duce retragerea SUA din tratatul nuclear. In acest timp, UE face apel la Washington si la Moscova sa pastreze Tratatul INF, scrie Le Figaro. Gorbaciov crede ca Decizia lui Trump de a retrage SUA din INFT ,,nu este munca unei minti marete, potrivit New York Times.

Vremea razboiului: Trump anunta RETRAGEREA SUA din Tratatul privind fortele nucleare intermediare! Trebuie sa producem aceste ARME

Presedintele american Donald Trump a anuntat, sambata, retragerea Statelor Unite din Tratatul privind fortele nucleare intermediare INF). Rusia a incalcat prevederile tratatului. Le-au incalcat de.

Cum a reactionat Rusia dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din tratatul privind fortele nucleare intermediare

Moscova l-a avertizat duminica pe liderul Casei Albe, Donald Trump, ca intentia lui de a retrage SUA din INF, tratatul nuclear semnat de cele doua parti in timpul Razboiului Rece, este un pas foarte periculos.

Gorbaciov: Decizia lui Trump de a retrage SUA din INF ,,nu este munca unei minti marete

Anuntul presedintelui Trump despre retragerea SUA din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF) a atras critica unuia dintre semnatarii tratatului original, Mihail Gorbaciov, care spune ca decizia nesabuita nu este ,,opera unei minti marete, relateazaNew York Times.

Gorbaciov: Decizia lui Trump de a retrage SUA din INFT ,,nu este munca unei minti marete

Anuntul presedintelui Trump despre retragerea SUA din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INFT) a atras critica unuia dintre semnatarii tratatului original, Mihail Gorbaciov, care spune ca decizia nesabuita nu este ,,opera unei minti marete, relateazaNew York Times.

Kremlinul admite: Acordul nuclear INF are probleme

Kremlinul a comunicat astazi ca acordul nuclear din care Washingtonul vrea sa se retraga are puncte slabe, dar nu este de acord cu abordarea periculoasa a SUA de se retrage fara a propune o alternativa, scrie Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )