Libnet.ro
UNICEF

20:30

Trupul CRISTINEI TOPESCU a fost incinerat! Ce se va intampla cu cenusa regretatei jurnaliste! Imagini emotionante de la crematoriu (VIDEO)

B1 B1,
Trupul CRISTINEI TOPESCU a fost incinerat! Ce se va intampla cu cenusa regretatei jurnaliste! Imagini emotionante de la crematoriu (VIDEO)

Incinerarea Cristinei Topescu s-a incheiat la Crematoriu Vitan-Barzestsi. Familia si apropiatii Cristinei Topescu si-au luat joi ramas bun de la fosta realizatoare tv! Conform ultimei dorinte a jurnalistei,. continuă pe B1

Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu. Familia jurnalistei a luat decizia finala

Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica seara in locuinta din Otopeni in care statea cu chirie. Familia regretatei jurnaliste a avut si o prima reactie publica, dupa ce aceasta s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu Prin intermediul unui comunicat de presa, familia Cristinei .

Trupul Cristinei Topescu va fi incinerat: ce se va intampla cu cenusa jurnalistei

Familia Cristinei Topescu, care a fost gasita moarta pe 12 ianuarie, a decis ca trupul neinsufletit al prezentatoarei de televiziune sa fie incinerat miercuri, 15 ianuarie.

Trupul Cristinei Topescu a fost depus la capela cimitirului Bellu

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, care a fost descoperita decedata duminica seara.

Trupul Cristinei Topescu a fost depus la Capela cimitirului Bellu

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, care a fost descoperita decedata duminica seara.

Cati bani costa incinerarea Cristinei Topescu. Cand poate fi ridicata urna cu cenusa

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu este incinerat, joi, la Crematoriul Uman din Capitala. Jurnalista a incetat din viata in perioada dintre Craciun si Revelion si a fost gasita de politisti abia duminica, 12 ianuarie, dupa ce au fost alertati de o vecina care a anuntat ca nu a mai vazut-o de trei saptmani. UPDATE: Corpurile .

VIDEO Trupul Cristinei Topescu, depus la capela cimitirului Bellu

Sicriul cu trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu a fost depus miercuri, 15 ianuarie, la capela Cimitirului Serban Voda Bellu) din Capitala, unde zeci de persoane au venit sa-i aduca un ultim omagiu.

Cat de celebra a fost familia Cristinei Topescu. Cine au fost bunicii sai si unde au locuit acestia

Dragostea pentru cai l-a facut celebru. Este vorba despre Felix Topescu, bunicul vedetei TV care a fost gasita decedata in propria locuinta pe 12 ianuarie. Putina lume stie insa ca bunicul Cristinei Topescu, un talentat calaret roman, s-a nascut la Calarasi, pe 14 martie 1906, intr-o familie de dascali. Bunica prezentatoarei TV, Erato, avea origini italiene si a fost director de scoala la Calarasi.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, depus la Bellu. Incinerarea va avea loc joi

Trupul Cristinei Topescu a fost depus miercuri la Capela Cimitirului Bellu, pentru ca cei care au cunoscut-o si apreciat-o sa ii poata aduce un ultim omagiu pana joi dimineata.

Ce mesaj a scris Serban Huidu pe coroana depusa la priveghiul Cristinei Topescu. Emotionant

Trupul Cristinei Topescu a fost depus in dimineata zilei de miercuri, 15 ianuarie, la capela Serban Voda, Cimitirul Bellu. Serban Huidu s-a numarat printre cei care i-au adus jurnalistei un ultim omagiu. Ce mesaj a scris prezentatorul TV pe coroana depusa la priveghiul vedetei? Ce mesaj a scris Serban Huidu pe coroana depusa la priveghiul .

Mama Cristinei Topescu dezvaluie ce se va intampla cu cenusa fiicei sale dupa incinerare! Imagini emotionante de la capela Cimitirului Bellu! (FOTO, VIDEO)

Zeci de persoane au ajuns miercuri la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depus trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei realizatoare TV. Apropiatiai vedetei sau.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )