Libnet.ro
UNICEF

22:17

Tudor Chirila da de pamant cu Viorica Dancila: Avem la presedintie un candidat cu GRAVE LACUNE la capitolul LIMBA ROMANA

B1 B1,
Tudor Chirila da de pamant cu Viorica Dancila: Avem la presedintie un candidat cu GRAVE LACUNE la capitolul LIMBA ROMANA

Tudor Chirila, unul dintre cei mai vocali protestatari rezist, ii indeamnape romani sasemneze petitia pentru pactul pentru Educatie, pentru a nu mai avea candidat la presedintia un politician care. continuă pe B1

Tudor Chirila, reactie neasteptata despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis: Avem doi repetenti. Detaliul care a iesit la iveala

Ca Iohannis refuza vehement dezbaterea cu Dancila stiam, ca a devenit iritanta situatia si multi votanti nu-l vor mai sustine pe acesta din cauza dezbaterii lipsade asemenea. Ceea ce nu aveam la cunostinta era parerea asteptata a lui Tudor Chirila. Ce a spus cantaretul despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis? Tudor Chirila, depre confruntarea dintre .

Viorica Dancila demonteaza zvonurile despre ceasul extrem de scump. Cat ar costa de fapt

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a precizat miercuri ca ceasul pe care l-a purtat este cadou de la sotul ei si nu valoreaza 5. 000 de euro si de aceea nu a fost trecut in declaratia de.

Viorica Dancila demonteaza zvonurile despre ceasul extrem de scump din aur. Cat ar costa de fapt

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a precizat miercuri ca ceasul pe care l-a purtat este cadou de la sotul ei si nu valoreaza 5. 000 de euro si de aceea nu a fost trecut in declaratia de.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

Tudor Chirila, reactie vehementa la adresa candidatilor din turul doi la prezidentiale: Doi repetenti!

Antrenorul emisiunii de pe PRO TV a transmis un mesaj cat se poate de direct, legat de al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Scrutinul urmeaza sa aiba loc pe data de 24 noiembrie 2019, cand romanii vor fi chemati iarasi la urne pentru a putea sa isi aleaga viitorul conducator al tarii. Pe buletinele de .

Cote la pariuri pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Cat castigi daca pariezi pe Viorica Dancila

Casele de pariuri din Romania au afisat cotele pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale. Marea batalie pentru Palatul Cotroceni se da intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Presedintele Romaniei este mare favorit la pariuri, dar cei care isi pun banii pe Viorica Dancila pot castiga o suma uriasa, daca liderul PSD castiga alegerile. Viorica Dancila .

Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Viorica Dancila sustinut, joi, o conferinta de presa in cadrul careia a lansat atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit si despre cele patru case pe care le detine, in contextul in care se leaga frecvent de cele cinci case pe care le are seful .

Viorica Dancila, noi declaratii de presa

Viorica Dancila va sustine o noua declaratie de presa, joi, la ora 18:00. Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

ştiri de la B1

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )