Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudor Pop (USR): Managerii de spitale negociaza cu Viorica Dancila desfiintarea anvelopei de 30% pentru sporuri

Hotnews Hotnews,
 Tudor Pop (USR): Managerii de spitale negociaza cu Viorica Dancila desfiintarea anvelopei de 30% pentru sporuri

Cateva zeci de manageri de spitale din tara participa la intalnirea cu premierul Viorica Dancila pe tema noii legi a salarizarii si a noului regulament al sporurilor. Sindicalistii din sanatate au anuntat, saptamana trecuta, ca pe 11 mai va fi greva generala in sistemul sanitar, ei acuzand haosul creat dupa aplicarea noii legi si a noilor sporuri. La intalnirea cu Viorica Dancila, managerii de spitale negociaza desfiintarea anvelopei financiare de 30% pentru sporuri si ore suplimentare, un spor unic pentru fiecare sectie, fara minim si maxim, precum si integrarea personalul TESA in echipa medicala, potrivit deputatului USR Tudor Pop. continuă pe Hotnews

Monica Pop dupa ntlnirea managerilor de spitale cu Viorica Dancila: Nu s-a ajuns la o concluzie. Lia Olguta Vasilescu a spus ca nu este impresionata de greva anuntata de sindicate

Managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, Monica Pop, a declarat, luni, in urma discutiilor de la Guvern, la care participa managerii a zeci de spitale din tara, ca s-a decis constituirea unui grup de lucru, fara a se ajunge la o concluzie. Discutiile de la guvern continua la aceasta ora, in absenta premierului Viorica Dancila, care a plecat la o alta intalnire.

Zeci de manageri de spitale au stat la coada pentru a intra la Guvern. Acestia discuta cu premierul Viorica Dancila pe marginea salariilor din sistem

Managerii de spitale au stat zeci de minute la coada pentru a intra in sediul Guvernului, unde premierul Viorica Dancila i-a invitat pentru a discuta pe marginea salariilor din sistem. La intalnire vor lua parte si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila, dupa discutiile cu managerii spitalelor: Noi PROMISIUNI pentru sistemul sanitar

Premierul Viorica Dancila, ministrul Sanatatii, Sorin Pintea, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, au discutat luni cu managerii spitalelor.

Premierul Viorica Dancila se ntlneste astazi cu manageri de spitale, pe tema salariilor din sanatate

Premierul Viorica Dancila se intalneste, astazi, cu manageri de spitale pentru discutii pe tema problemelor legate de salariile angajatilor din sanatate, anunta news. ro. intalnirea este programata la ora 13. 00, la Palatul Victoria.

Premierul Viorica Dancila se ntlneste astazi cu manageri de spitale, pe tema salariilor din sanatate

Premierul Viorica Dancila se intalneste, astazi, cu manageri de spitale pentru discutii pe tema problemelor legate de salariile angajatilor din sanatate, anunta news. ro. intalnirea este programata la ora 13. 00, la Palatul Victoria.

Premierul Viorica Dancila se intalneste astazi cu manageri de spitale, pe tema salariilor din sanatate

Premierul Viorica Dancila se intalneste, astazi, cu manageri de spitale pentru discutii pe tema problemelor legate de salariile angajatilor din sanatate.

Viorica Dancila pleaca in Israel, la cateva zile de la scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim

Viorica Dancila va pleca in Israel, la cateva zile de la scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim. Vizita urmeaza sa aiba loc miercuri si joi, astfel ca sedinta Executivului de saptamana aceasta.

Viorica Dancila, vizita FULGER in Israel, dupa SCANDALUL mutarii Ambasadei (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila va face, miercuri si joi, o vizita fulger in Israel. Prim ministrul va efectua aceasta vizita in contextul in care Liviu Dragnea a anuntat ca Executivul a adoptat un memorandum.

Tudorel Toader si Viorica Dancila, discutii cruciale pentru soarta lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va avea luni o noua intalnire cu premierul Viorica Dancila, pentru a gasi forma finala a proiectului de sesizare a Curtii Constitutionale, in cazul revocarii sefei.

Tudorel Toader urmeaza sa se ntlneasca astazi cu Viorica Dancila pentru a stabili forma sesizarii la CCR a refuzului presedintelui de revocare a sefei DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa se intalneasca astazi cu premierul Viorica Dancila pentru a stabili forma sesizarii la Curtea Constitutionala CCR) a refuzului presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )