Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader acuza Parchetul General ca mpiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor: O transformam n Directie

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader acuza Parchetul General ca mpiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor: O transformam n Directie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica, la Romania TV, ca va transforma in Directie Sectia de anchetare a magistratilor, deoarece actuala conducere a Parchetului General, adica Augustin Lazar, impiedica structura sa functioneze. continuă pe Hotnews

Toader acuza Parchetul General ca mpiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor: O transformam n Directie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica, la Romania TV, ca va transforma in Directie Sectia de anchetare a magistratilor, deoarece actuala conducere a Parchetului General, adica Augustin Lazar, impiedica structura sa functioneze.

Tudorel Toader acuza o noua dezinformare: Un nou act de nestiinta sau rea-credinta?

Tudorel Toader acuza un nou episod de dezinformare. Pe un site de stiri a aparut informatia ca nu a existat nici o luare de pozitie a Ministerului Justitiei impotriva modificarii proiectului initial.

Tudorel Toader, NOU ATAC la adresa lui Augustin Lazar: impiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor. O vom trasforma in directie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazar ca impiedica functionarea Sectiei de anchetare a magistratilor si a anuntat, in acest context ca vrea sa transforme.

Tudorel Toader, amenintat cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Sindicatele din penitenciare il acuza de dezinformare pe ministrul Justitiei

Sindicatele din penitenciare l-au avertizat vineri pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca furnizarea de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, afirmatia fiind facuta in contextul in care ministrul a declarat miercuri ca autorul faptei de la Medias nu face parte din categoria celor care au beneficiat de recursul compensatoriu, lucru total neadevarat, avand in vedere ca este recidivist.

PNL: Tudorel Toader se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu. intr-o.

Tudorel Toader anunta SCHIMBARI iN GUVERN: Ce vrea sa treaca in subordinea Ministerului Justitiei

Ministerul Justitiei Tudorel Toader a declarat duminica seara ca Agentul guvernamental pentru CEDO trebuie sa treaca in subordinea Ministerului Justitiei. Toader a precizat si ca a discutat deja despre acest lu.

Tudorel Toader: Sectia de investigare a magistratilor este impiedicata sa functioneze

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, ca Sectia de investigare a magistratilor este impiedicata sa functioneze de catre conducerea Ministerului Public, acesta fiind motivul pentru.

Tudorel Toader: Agentul guvernamental pentru CEDO trebuie sa treaca de la Externe la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca Agentul guvernamental pentru CEDO trebuie sa treaca la Ministerul de Justitie si ca a avut si o discutie cu ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, in acest sens.

Tudorel Toader anunta o OUG in baza careia pot fi contestate toate sentintele date de completurile nelegal constituite de la inalta Curte: Va fi in cel mai scurt timp posibil

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara, ca, in cel mai scurt timp posibil, Guvernul va da o Ordonanta de urgenta in baza careia sa se poata contesta toate sentintele date de co.

Tudorel Toader: Dam OUG pentru completurile nelegal constituite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta prin care sa se extinda termenul contestatiei in anulare, de la 30 de zile in prezent, la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )