Libnet.ro
UNICEF

15:15

TUDOREL TOADER: Amnistia si gratierea, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TUDOREL TOADER: Amnistia si gratierea, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi, ca amnistia si gratierea ar putea fi ultima solutie pentru corectarea unor abuzuri, el explicand insa ca, daca vor exista alte optiuni, vor fi aplicate acelea. continuă pe Ziarul Bursa

Toader, despre amnistie si gratiere: Ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va exista o singura Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, documentul aflandu-se deja in lucru la.

Tudorel Toader: Amnistia si gratierea ar fi ultima solutie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca solutia amnistiei si gratierii reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate, transmite Mediafax.

Tudorel Toader: S-a agreat ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie AUDIO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca amnistia si gratierea reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate. El a mai precizat ca se lucreaza la o singura ordonanta de urgenta care va avea doua puncte: Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Tudorel Toader: S-a agreat ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie

Ministrul Justitiei a declarat, luni dimineata, ca amnistia si gratierea reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate.

Tudorel Toader, o noua declaratie despre amnistie si gratiere: Ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Tudorel Toader a declarat, luni dimineata, ca atat Codul Penal cat si Codul de Procedura Penala vor fi modificate, cel mai probabil, printr-o singura ordonanta de urgenta. De asemenea, el a recunoscut ca amnistia si gratierea sunt pe masa Guvernului,.

Ministrul Justitiei: S-a agreat ideea ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie de indreptare a respectivelor abuzuri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni ca la Consiliul National al PSD s-a agreat ideea ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie de indreptare a abuzurilor din justitie. Dupa cele.

Tudorel Toader: S-a agreat ideea ca amnistia, gratierea sa fie ultima solutie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca solutia amistiei si gratierii reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate, transmite Mediafax.

Tudorel Toader, despre adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere: Reflectez

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, sa dea un raspuns clar privind adoptarea ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea, spunand ca va reflecta.

Tudorel Toader evita sa dea un raspuns clar privind adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere: Reflectez. Pana cand va voi da raspunsul. Cand voi avea un raspuns structurat, atunci vi-l voi oferi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, sa dea un raspuns clar privind adoptarea ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea, spunand ca va reflecta pe acest subiect. Cand voi avea un raspuns structurat, atunci vi-l voi oferi, a spus el, in pofida insistentelor jurnalistilor.

Tudorel Toader, despre amnistia si gratierea anuntata de PSD: intai sa ma gandesc si dupa aia va spun (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu este la fel de decis privind emiterea unei ordonante pe amnistie si gratiere precum sunt PSD-istii. Sau cel putin asa a lasat de inteles in declaratiile facute la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )