Libnet.ro
UNICEF

10:45

Tudorel Toader, anunt important despre OUG pe Codurile Penale

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, anunt important despre OUG pe Codurile Penale

Ministrul Justitiei, TudorelToader, a declarat, luni dimineata, ca va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri, proiectul actului normativ fiind in curs de elaborare. Lucram la un proiect de. continuă pe Antena3

Surse: Dancila, discutii cu liderii USR despre OUG pe codurile penale. Tudorel Toader, prezent la intalnire

Premierul Viorica Dancila discuta la Guvern cu liderii USR pe tema ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale, potrivit unor surse politice. Tudorel Toader a fost si el chemat la intalnire.

Dancila, discutii cu liderii USR despre OUG pe codurile penale. Barna: O ordonanta ar decredibiliza Romania in UE

Premierul Viorica Dancila discuta la Guvern cu liderii USR pe tema ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale. Tudorel Toader a fost si el przent la intalnire. Liderul USR, Dan Barna, a precizat ca i-a spus sefului Guvernului ca o eventuala ordonanta ar decredibiliza Romania in UE si toata atentia va fi atrasa de tema Justitiei, nu de subiectului detinerii presedintiei Consiliului UE.

Carmen Dan, detalii despre OUG pe codurile penale: Urmeaza sa se stabileasca, tehnic, daca se va putea merge mai departe cu acest obiectiv

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca decizia privind elaborarea unei ordonante de urgenta pe modificarea Codurilor penale a fost una politica, iar un astfel de demers nu e un lucru rau, ea afirmand ca urmeaza sa se stabileasca, tehnic, daca se va putea merge mai departe cu acest obiectiv.

Tudorel Toader, o noua declaratie despre amnistie si gratiere: Ultima solutie de indreptare a unor abuzuri

Tudorel Toader a declarat, luni dimineata, ca atat Codul Penal cat si Codul de Procedura Penala vor fi modificate, cel mai probabil, printr-o singura ordonanta de urgenta. De asemenea, el a recunoscut ca amnistia si gratierea sunt pe masa Guvernului,.

Codrin Stefanescu, anunt important despreConsiliul National al PSD: Liviu Dragnea va transmite un mesaj care va crea multe ecouri

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, afirma ca, duminica, la Consiliul National al social-democratilor, presedintele partidului, Liviu Dragnea, va transmite un mesaj extrem de important, care va crea fo.

ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, se afla la aceasta ora la Guvern unde discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si are loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

UPDATE ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale / Dan Barna ceruse oficial marti o audienta cu premierul

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, au mers vineri la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si a avut loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului. UPDATE Barna, in numele grupului parlamentar USR de la Camera Deputatilor, a transmis premierului pe 11 decembrie o cerere de audienta in regim de urgenta. Vezi in articol textul acesteia.

Tudorel Toader, despre adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere: Reflectez

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat, duminica, dupa Consiliul National al PSD, sa dea un raspuns clar privind adoptarea ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea, spunand ca va reflecta.

Tudorel Toader da vina pe jurnalisti: OUG pe aministie si gratiere... Nu taiati din context si sa rezulte altceva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, da vina pe jurnalisti pentru cum este interpretata in spatiul public problema OUG pe amnistie si gratiere. in primul rand, dorinta mea era si ramane sa nu.

Tudorel Toader da vina pe jurnalisti: OUG pe amnistie si gratiere... Nu taiati din context si sa rezulte altceva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, da vina pe jurnalisti pentru cum este interpretata in spatiul public problema OUG pe amnistie si gratiere. in primul rand, dorinta mea era si ramane sa nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )